Folie cu bule, infinita!

Problema foliilor cu bule consta in faptul ca, relaxarea in fata stresului este una limitata- exista un numar limitat de bule care pot fi pocnite. Insa, un producator de jucarii dar si de jocuri video din Japonia, Bandai, a descoperit o cale prin care folia cu bule poate fi infinta. Numit Mugen Puchi Puchi, acesta este primul produs electronic ce simuleaza senzatia pocnirii de bule- sentimentul fiind foarte apropiat de cel simtit in realitate.

Gadget-ul ciudat a fost realizat de catre Kawakami Sangyo- liderul japonez in realizarea produselor de ambalare- cum este si folia cu bule. Astfel, dispozitivul electric este proiectat pentru a fi un raspuns perfect in fata frustrarilor vietii. Produsul in sine este destul de simplu: gadget-ul masoara 4 cm x 4,5 cm si dispune de opt bule de cauciuc, care abia asteapta sa fie pocnite.

Mugen Puchi Puchi

Dupa 100 de “click-uri”, gadget-ul emite sunete aleatorii, inclusiv o sonerie de usa, apa unui izvor, o tuse, un semnal sau chiar un latrat de caine. Gadget-ul unic in lume a aparut in anul 2007 si, mai bine de un milion de bucati au fost vandute numai in Japonia, in primele doua luni de la lansarea acestuia. Numele sau, Mugen Puchi Puchi se traduce prin “pocnire infinita”- Puchi Puchi fiind sunetul japonez care descrie sunetul bulelor pocnite. Exista mai multe review-uri realizate pe acest produs, insa cele mai multe comentarii sustin ca acest gadget reprezinta modul perfect de a trece peste stari de stres, fiind excelent in imbunatatirea starii de spirit.

De exemplu, un utilizator a scris: “un gadget minutat, pentru o lume atat de serioasa”. Altii au atras atentia asupra faptului ca produsul nu este chiar o copie fidela a foliei cu bule traditionale, existand mai multe comentarii negative. De asemenea, unii utilizatori au declarat ca sunetul “click” nu imita suficient de bine zgomotul produs de bulele reale.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *