Serialele la care nu ar trebui sa te uiti daca esti singur acasa

Deoarece perioada impusa de izolare obliga, unii dintre voi sunteti cu siguranta singuri acasa. Iata insa care sunt serialele pe care trebuie sa le eviti cu orice pret, care iti dau fiori reci pe sira spinarii.

Years and Years. Este un serial distopic cu adevarat cutremurator. Si nu se recomanda mai ales persoanelor anxioase. Dar daca ai langa tine pe cineva, chiar se recomanda celor care adora serialele distopice.

The Handmaid’s Tale. Un serial important, puternic, feminist, dar poate ca putin cam „creepy” atunci cand ne gasim in izolare din cauza restrictiilor impuse. Dupa ce perioada aceasta trece, il recomandam din toata inima.

The Walking Dead. De evitat daca nu iti doresti ca la ora doua din noapte sa te trezesti deoarece ai visat o hoarda de zombie cum te urmareste la tine pe strada. Sau daca nu vrei sa iti mai fie frica sa iesi din camera pe intuneric total. Sau sa tresari la cel mai mic zgomot.

Black Mirror. Sa spunem ca atunci cand esti singur, izolat la tine in casa, toate lucrurile devin mai negre sau mai gri. Si cu siguranta ca acest serial nu te ava ajuta sa iti urci moralul. Ba din contra…

This Is Us. Sa spunem ca atunci cand ne uitam la o familie sudata si unita este foarte bine. Dar atunci cand suntem departe de ai nostri, nu e chiar asa usor. Si sa nu mai vorbim despre toate momentele dramatice prin care trece Pearson.. cel mai bine ar fi deci sa il eviti, va fi mult mai bine pentru tine.

Chernobyl. De evitat mai ales cand esti solo si pe deasupra mai esti si putin ipohondru. Sau claustrofob. Sau daca iti lipeste cainele si cei dragi. Pe scurt, fugi de el, cat mai poti.

Dead Set. Un serila creat de aceeasi persoana care a creat si si Black Mirror. Aici se urmareste un grup de persoane care participa la un reality show… care nu stiu ca in afara o amenintare a unor zombies distruge toata lumea din jur. Suntem departe de aceasta realitate, dar trebuie sa stii un lucru- cei care au participat la Big Brother din Germania, nu au stiut nimic despre Coronavirus.

The Haunting Of The Hill House. De evitat sa te uiti la el singur, indiferent de situatie. Mai ales daca esti putin  cam sperios sau paranoic. Poate vei avea impresia ca vreum monstru de aici este la tine in casa… cine stie.

Six Feet Under. Este fara indoiala unul din cele mai frumoase seriale din lume. Este un serual trist, poetic deci de evitat neaparat atunci cand esti singur acasa. Si in situatie de izolare.

The Passage. O misteriosa epidemie ia o amploare din ce in ce mai mare. Si extinderea sa este din ce in ce mai ingrijoratoare. Deci spoiler alert. In aces serial, epidemia transforma oamenii intr-un fel de vampiri. De evitat deci deoarece poate sa devina destul de angoasant.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *