Sfaturi utile pentru închirierea unui birou

birou companie

Gândiți flexibil

În primul rând, gândiți-vă flexibilitate. Gândiți-vă la un spațiu cu funcții multiple. Este foarte important să vă asigurați că ați luat o platformă tehnologică robustă .
Dacă sunteţi pe punctul de a vă deschide o afacere sau deja aveţi o afacere care merge destul de bine şi evoluţia companiei dumneavoastră necesita un spaţiu pentru birouri atunci sunteţi la locul potrivit. În cele ce urmează voi încerca să acopăr câteva detalii importante despre închirierea şi organizarea unui birou pentru firmă.
Pentru o a afacere aflată la început este recomandat să nu investiţi foarte mulţi bani într-un spaţiu de birouri extremem de scumpe. Gândiţi-vă că puteţi face un upgrade al spaţiului sau vă puteţi muta într-o nouă locaţie imediat ce profitul companiei creşte substanţial.
Pentru o companie aflată la început un spaţiu mai mic şi compartimentat cât mai practic poate să vă salveze de o cheltuială substanţial cu plata chiriei sau întreţinerii respectivului spaţiu.

Omul sfinţeşte locul

Nu transformaţi un birou într-un loc sumbru. Amenajaţi-l în aşa fel încât să stimuleze atât productivitatea cât şi creativitatea angajaţilor.
Deasemenea trebuie să fie curatenie la birou. Asiguraţi-vă că angajaţii respecta normele de bază privind organizarea şi curăţenia din birou. Oricând pot intra potenţiali client în sediul firmei dumneavoastră, nu a-ţi vrea să fiţi judecat după prima impresie.

Locaţia

Este important că locaţia sediului firmei să fie undeva cât mai aproape de mijloacele de transport în comun. Este posibil unii dintre angajaţii companiei pe care o conduceţi să nu deţină un mijloc de transport propriu.
Asiguraţi-vă că spaţial poate fi dotat cu acces la internet, telefonie fixa etc.
Conform unui studiu efectuat recent, cei chestionaţi au preferat un spaţiu unde pot lucra lejer, un spaţiu mai puţin formal. Acordaţi o maximă importanţă acestui detaliu, este posibil ca productivitatea angajaţilor să se diminueze din acest motiv.

Mobilierul

Nu cumpăraţi mobilier scump, încercaţi să fiţi cât mai practic atunci când alegeţi mobilierul. Există zeci de variante de mobilier pentru birou ce pot fi cumpărate la preţuri foarte scăzute. Spre exemplu compartimentarea spaţiului se poate face foarte uşor cu ajutorul unor placi despărţitoare.
În mare parte acestea ar fi câteva dintre cele mai utile sfaturi pentru organizarea unui birou.
Mai multe sfaturi despre cum poţi organiza un birou într-un mod atât atrăgător cât şi interactiv puteţi citi aici.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *