Remake-urile care au devenit mai celebre decat varianta lor originala

Exista o multime de titluri embelmatice care devin bucati clasice pentru anumiti artisti legendari cum ar fi „I Will Always Love You” a lui Whtney Houston sau „Girls Just Wanna Have Fun” a lui Cindy Lauper. Si oare cum ai rectiona daca ai afla ca numeroase hituri foarte populare nu apartin celor mai celebri interpreti?  Ei bine, Da, in foarte multe cazuri nu este vorba despre titluri orginale.

Citind acest articol deci, vei afla care hituri culte sunt in realitate remake-uri.

Whitney Houston, „I’m every woman”, un cantec emblematic al celebrei artiste nu apartine deloc acesteia, ci a fost initila cantat de catre Chaka Khan, in anul 1978.

Smash Mouth, „I’m a Believer”. Un cantec prezent in soundtrack-ul celebrului film de animatie, Shrek, aceta nu apartine de fapt, trupei Smash Mouth. Este un remake al titlului grupului The Monkees, compus de Neil Diamond, in anul 1966.

Guns N’ Roses, „Knokin’ On Heaven’s Door”. Acest cantec sublim a fost cantat pentru prima data de catre Bob Dylan in anul 1973.

Nina Simone, „Feeling Good”. Initial, acest cantec a fost compus de catre Anthony Newlwy si Leslie Bricusse pentru o comedie muzicala. A fost reluat mai apoi si interpretat de catre Nina Simone pentru albumului sau din anul 1965, „I put a spell on yiu”.

Citeste si:  Melodiile în limba germană

Pink, Lil’ Kim, Mya si Christina Aguilera, „Lady Marmalade”. Aceasta melodie foarte sexy a fost la origine intregistrata de catre un grup numit „The Eleventh Hour”, dar a trecut neobservata. Mai tarziu, celebra versiune a lui Patti Labelle a adus-o in atentia publicului. Dar celebrul trio care a cantat aceasta melodie in „Moulin Rouge” a facut ca aceasta melodie sa devina cu adevarat celebra.

Gloria Estefan, „Turn the Beat Around”. Este un hit disco foarte popular a lui Gloria Estefan, care a fost insa mai intai interpretat de catre Vicki Sue Robinson, in anul 1973.

UB40, „Red Red Wine”. Un hit care a fost inregistrat mai intai de catre Neil Diamond in anul 1967, dar versiunea reggae de la UB40 este mai cunoscuta.

Fugees, „Killing Me Softly With His Song”. Un hit care a fost inregistrat pentru prima data in anul 1971 de catre Lori Lieberman. Cativa ani mai tarziu, a fost reluat de catre Fugees, care au si luat premiul Grammy in anul 1997 pentru celebra lor versiune.

Elvis Presley, „Blue Suede Shoes”. Un cantec pe care il asociem foarte repede sau usor cu acest rege al muzicii. Dar in realitate, acest hit a fost inregistrat pentru prima data in anul 1955 de catre Carl Perkins.

Pussycat Dolls, Don’t Cha”. Acest cantec foarte antrenant a fost inregistrat mai intai de catre Tori Almaze, dar varianta sa nu a prea avut mare succes, fiind propulsat de catre celebrele Pussycat Dolls.

Citeste si:  Cantece celebre care au fost special create pentru filme

Whitney Houson, „ I Will Always Love You”. Acest cantec ar putea foarte bine sa ii aprtina celebrei Whitney, si totusi, nu e chiar asa. Mai intai, a fost inregistrata de catre Dolly Parton, intr-o versiune country.

Cindy Lauper, „Girls Just Wanna Have Fun”. Un imn al feminismului, care de fapt apartine unui barbat, Robert Hazard.

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *