De ce Blank Space este cea mai buna melodie a lui Taylor Swift?

Sau, cel putin, una din cele mai bune melodii ale cantaretei…

De ce Blank Space este cea mai buna melodie a lui Taylor Swift?

In anul 2014, Taylor Swift lua decizia de a se detasa de genul country si de a adopta genul pop. Shake it Off se numara printre primele melodii din genul pop adoptata de Taylor Swift. Insa, exista o melodie care a reusit sa se faca remarcata dintre toate: Blank Space. Lansata in urma cu sapte ani (pe data de 10 noimebrie 2014 mai exact), melodia s-a bucurat de un succes imens, a reusit sa se impuna in clasamentele mondiale si, este, de departe, una din cele mai bune melodii ale cantaretei.

Blank Space este in egala masura cel mai bun cantec pe care Taylor Swift l-a scris despre experienta specifica de a fi Taylor Swift. In perioada 2012-2013, Taylor Swift devine prima artista care obtine doua premii Grammy penru cel mai bun album.

In plus, Taylor Swift a reusit sa devina prima artista care s-a detronat singura. Adica, sa aiba un number one care sa ii inlocuiasca propriul number one din top. Respectiv, Blanck Space a luat locul melodiei Shake it Off, care s-a aflat timp de patru saptamani pe prima pozitie in Hot 100.

Taylor este in egala masura, prima femeie artist care reuseste aceasta performanta din cei 10 artisti care au reusit acest lucru de-a lungul vremii.

Taylor Swift este o tanara artista care, a reusit, datorita talentului sau, sa se faca rapid cunoscuta. Blank Space este un titlu de pe albumul cu numarul 5 al artistei, 1989, publicat in anul 2014. Melodiile de pe album sunt scrise aproape in intregime de cantareata dar si de Max Martin si Shellback. Aceasta melodie s-a bucurat de un succes imens si pe radio. Taylor Swift este pur si simplu indragostita de muzica si acest lucru este vizibil in special pe scena, in timpul concertelor pe care artista le sustine.

Videoclipul piesei Blank Sapace a prins rapid. In acest videoclip putem vedea o versiune destructiva a artistei, actiunile sale spectaculoase, cu un cutit in mana si in timp ce distruge tablourile amantului sau ii confera atistei un farmec aparte.

Muzica lui Taylor Swift este puternica, placuta si a devenit rapid extrem de populara. Ar trebui sa incepi sa asculti si tu melodiile sale daca inca nu faci acest lucru. Taylor este o artista in adevaratul sens al cuvantului, o artista completa, oamenii o plac datorita caracterului sau corect. Este cu adevarat dedicata profesiei sale. Are o voce incredibila, versurile melodiilor sale sunt de cele mai multe ori emotionante. Profita si tu de calitate vocei artistei, de versurile melodiilor, de muzica si de sentimentele sale…

Iata o parte din versurile melodiei Blank Space:

Blank Space
Nice to meet you, where you been?
I could show you incredible things
Magic, madness, heaven, sin
Saw you there and I thought
Oh my God, look at that face

New money, suit and tie
I can read you like a magazine
Ain’t it funny, rumors fly
And I know you heard about me
So hey, let’s be friends
I’m dying to see how this one ends
Grab your passport and my hand
I can make the bad guys good for a weekend

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *