”Suferi” de sexsomnie?

Cui îi e cunoscut termenul de sexsomnie? ….Nimănui? Atunci cred că e bine :D Nu de alta, dar unui cuplu din Anglia îi e foarte cunoscut. Ce înseamnă sexsomnia? O tulburare a somnului care duce la comportament sexual involuntar sau inconștient. Persoanele care ”suferă” de această tulburare par să fie treze, astfel că actul în sine se consumă normal.

Kelly și Stephen, cuplul mai sus menționat par să aibă amândoi această tulburare, așa că în ultimii 5 ani, partidele lor amoroase nu au creat niciun fel de amintire. De ce? Pentru că cei doi fac sex doar în timpul somnului. În acest fel l-au conceput și pe fiul lor,Harrison.

Care este diferența între acest tip de sex și sexul făcut treaz? Preludiul lipsește cu desăvârșire. Lucru care cred ca pe mulți nu i-ar deranja :D

 De multe ori mă trezesc peste Stephen în mijlocul nopţii şi dacă îl întreb a doua zi ce s-a întâmplat, nu-şi aminteşte absolut nimic”, declară Kelly.

Cum v-ați vedea viața dacă ați trăi cu o astfel de ”boală?” :)

Sursa:Click

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “”Suferi” de sexsomnie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *