Ce nu trebuie sa spui niciodata la un interviu

http://www.b365.ro/media/image/201301/w620/locuri_de_munca_47364300_50654900.jpgSe intampla de foarte multe ori ca oamenii sa isi doreasca foarte mult un loc de munca, atat de mult incat sa spuna diferite lucruri nepotrivite la interviu. Interviul de angajare este sansa prin care vei putea sa iti impresionezi angajatorul si prin intermediul careia poti reusisa castigi un loc de muunca.

Sigur ca dupa ce vei fi angajat vei reusi sa fii mult mai relaxat insa pana sa ajungi acolo vei trece prin presiunea interviului, cand vei foarte agitat pentru ca nu ai de unde sa stii daca vei primi sau nu postul. In loc sa te agiti si sa faci diferite gafe la un interviu, iata ce ar trebui sa faci, sau mai bine spus ce nu ar trebui sa spui in momentul in care mergi la un interviu:

Nu imi place unde lucrez deocamdata

Se intampla deseori ca oamenii cand merg la un interviu sa spuna ca nu le place locul in care lucrezi, ca iti urasti job-ul, ca seful tau este ingrozitor si ca compania la care lucrezi este de asemenea  groaznica. Ei bine, angajatorul va cred ca exact la fel vei vorbi despre slujba pentru care candidezi peste doar cateva luni. Niciun angajator nu doreste sa ii faci reclama proasta indiferent de motivul pentru care iti cauti un alt job. Angajatorul poate crede ca vei spune acelasi lucru despre job-ul pe care il pune la dispozitie iar acest lucru il va face sa aiba dubii in legatura cu alegerea.

Citeste si:  Calatoria cu autocarul si beneficiile pe care ti le ofera

Nu am experienta, dar invat repede

Acest lucru nu trebuie sa il spui, de asemenea in cazul in care mergeti la un interviu pentru un nou job. In cazul in care nu ai experienta povesteste despre cursurile de facultate la care ai excelat, spune ca ai invatat, ca ai facut voluntariat si alte lucruri care iti pot aduce un plus.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *