Teatrul Gong din Sibiu isi redeschide salile

Teatrul Gong din Sibiu isi redeschide salile

Teatrul Gong din Sibiu isi va redeschide salile pentru public dupa 11 saptamani. Primele spectacole dupa redeschiderea salilor la Teatrul pentru Copii si Tineret sunt “ Gong” si “ Herman viseaza” in regia Elizei Pauna. Un alt spectacol mult asteptat este “ Cel mai mare Gulliver” in regia lui Alexandru Dabija. Vezi aici ma multe stiri din domeniul cultural.

 Cand va avea loc prima reprezentatie

Reprezentantii teatrului au anuntat cu emotie ca prima reprezentatie va avea loc vineri pe data de 8 ianuari la ora 18:00.

„Suntem entuziasmaţi să ieşim din nou în faţa publicului, după o pauză de aproape 11 săptămâni. Avem încredere că anul acesta va fi unul mai blând pentru noi toţi! Bucuria revederii e cu atât mai mare pentru că vom juca pentru prima dată cu public un spectacol pregătit anul trecut, dar pe care l-am prezentat doar online. Regulile de protecţie sanitară rămân valabile, iar numărul de locuri disponibile va fi sub 30% din capacitatea sălilor”, a mentionat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii si Tineret din Sibiu.

Biletele sunt disponibile incepand cu marti, 5 ianuarie. Pretul unui bilet este  in valoare de 12 lei si este un tarif felxibil care permite anularea locului si relocarea acestuia pentru un alt spectacol al teatrului, o singura data.

Cererea de anulare a unui bilet felxibil se poate face atat la sediul teatrului cat si prin telefon. Aceasta anulare trebuie sa se faca nu mai tarziu de 15 minute inainte de inceperea evenimentului.

Se poate rezeva un alt loc in cadrul unui alt eveniment in urmatoarele 6 luni de la data inregistrarii biletului anulat doar prin prezentarea biletului flexibil care a fost anulat in format tiparit.

Spatiile publice din interiorul teatrului sunt aerisite si sunt dezinfectate complet inainte de fiecare eveniment. Nebulizarea incaperilor se face cu un produs biocid de grupa I si este non toxic, bactericid, fungicid, virucid si sporicid care este avizat de Ministerul Sanatatii.

Accesul in teatru este permis numai in conditiile unui triaj observational care implica masurarea temperaturii a fiecarui vizitator sau spectator.

Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea acces in locatie. Nu se va permite accesul in locatie persoanelor care tusesc sau celor care stranuta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *