Cele mai bune seriale de urmarit in functie de personalitatea ta

Cea mai dificila misiune nu este aceea de a urmari un serial ci aceea de a-l gasi pe cel care corespunde personalitatii tale, care ti se potriveste cel mai bine. An de an, Netflix le propune abonatilor sai numai putin de 5600 de seriale si filme. Pentru a te ajuta sa nu mai pierzi timpul iti propunem sa alegi serialul in functie de personalitatea ta.

Bridgerton: pentru romanticii incurabili

Bridgerton este, fara indoiala, serialul romantic al anului. In pandemie, acest serial s-a bucurat de un succes imens, numai putin de 63 de milioane de telespectatori l-au urmarit cu sufletul la gura. Sezonul 2 ne ofera in egala masura un lot generos de drame si povesti interesante. Fiecare sezon in parte se va concentra asupra unui copil al familiei Bridgerton. Deoarece inca nu stim data la care va fi lansat sezonul 3, misterul inca planeaza asupra viitorului copil protagonist.

Game of Thrones: pentru aventurieri

Faimosul serial HBO este alcatuit din 73 de episoade de aproximativ 45 de minute fiecare. Vara, care a durat numai putin de 10 ani, a lasat locul unei ierni geroase si intunecate. Garda de Noapte nu mai are capacitatea de a proteja localnicii de pericolele exterioare. Ultimul episod al serialului Game of Thrones a fost urmarit de numai putin de 13,6 milioane de telespectatori. Un record absolut pentru HBO.

Le Flambeau : Les Aventuriers de Chupacabra pentru pasionatii de comedie

Este un serial ce poate fi urmarit pe CANAL+. Toate personajele au propria miza in cadrul jocului, propria poveste. Realizatorul, Jonathan Cohen explica importanta fiecaruia din personaje. Fiecare din actorii acestui serial a participat la imbunatatirea personajului sau datorita improvizarii. Jonathan a dat frau liber creativitatii in timpul filmarilor celor 9 episoade ale serialului pentru a face in asa fel incat sa obtina cele mai bune scene si cele mai bune glume.

Sursa: https://www.plare.fr/la-meilleure-serie-selon-votre-personnalite/

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *