Vedetele noastre şi tatuajele lor de prost gust

Celebrităţile sunt cunoscute pentru activităţile lor bine conturate din faţa reflectoarelor, dar unele dintre ele ajung de cele mai multe ori ca subiect pentru un tabloid pentru lipsa simţului estetic şi a bunului gust.

Multe vedete şi-au făcut tatuaje, însă  nu putem spune că au şi ales cele mai inspirate modele.

Atunci cand decizi sa-ti faci un tatuaj trebuie sa te gandesti nu doar la modelul ales ci și la zona unde o să ți-l faci, mărimea pe  care acesta o să o aibă, culoarea sau culorileșsi mesajul pe care îl transmite.

Cu cât un tatuaj este mai misterios, mai personal și mai artistic cu atât este mai sexy.

Ca o persoană care are âşi  înţelege liberatea de a “deţine” tatua,j până la urmă este un accesoriu, însă unul definitiv şi sunt multe motive pentru care merită să îţi faci unul. În primul rând ar fi faptul că asta îţi doreşti şi poţi să o faci, cred că este mai interesant să ne gândim la motive “de ce să nu îţi faci unul”.

Înainte să îţi faci un tatuaj gândeşte-te bine la următoarele aspecte şi mai apoi vezi dacă mai eşti atât de doritor de a fi posesorul unui astfel de tatuaj :

 • Dacă nu ştii cu siguranţă ce înseamnă tatuajul tău mai bine nu ţi-l faci, mai ales dacă este scris în altă limbă.
 • Dacă îţi faci tatuajul pentru că cineva te-a provocat sau pentru că ai pierdut un pariu, mai bine recunoşti altfel pierderea. Dacă ai acceptat un astfel de pariu, asta  spune multe despre gradul tău de maturitate.
 • Dacă tot vorbim despre maturitate, nu îţi face un tatuaj numai ca să le arăţi părinţilor sau persoanelor apropiate cât eşti de rebel.
 •  Dacă eşti într-o relaţie şi vrei să îi arăţi jumătăţii tale cât de mult o iubeşti, începe prin a nu îţi face un tatuaj cu numele ei.
 • Să îţi faci un tatuaj când eşti în stare de ebrietate nu este legal, însă nu încerca să încalci regula mergând să îţi faci un tatuaj la un prieten acasă.
 • Odată cu trecerea anilor, pielea are tendinţa să îşi piardă din elasticitate, aşa că cel mai bine este să eviţi locurile precum braţe, pulpe, talie, burtă şi chiar zona inghinală – te-ai gândit cum o să arate un astfel de tatuaj după ce naști?
 • Nu îţi face un tatuaj numai pentru faptul că jumătatea ta sau prietenul cel mai bun “deţin” unul.
 •   Nu îţi face tatuaje vizibile dacă ai job-uri care necesită să îţi arăţi corpul. Nu mă refer neapărat la dansatori sau modele. Cum ar arăta un tatuaj pe încheietura medicului tău care urmează să îţi facă o operaţie importantă şi de care depinde viaţa ta ?
Iată cum arată cele mai nereuşite tatuaje ale vedetelor :

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Vedetele noastre şi tatuajele lor de prost gust

 1. A face un tatuaj este un drum fara intoarcere, nu poti sa te mai razgandesti dupa, ramai cu el pe viata, nebunia sau fantezia de moment te va marca pe viata. Chiar daca acum exista tehnici prin care se poate indeparta un tatuaj totusi si asa raman niste semne.
  Un tatuaj acopera frumusetea nativa a fiintei umane.
  Singurele pe care poate le-as accepta ar fi cele cu semnificatii esoterice

 2. Si eu intentionez sa imi fac un tatuaj. Parerea mea este ca trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a face asta. Iar alegerea sa fie a ceva ce te reprezinta..si acum si peste 10 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *