VEZI AICI cum se aude PRIMA PIESĂ a lui Lady Gaga ÎN BRAILLE! Intră, bă, odată!

lady gaga

lady gagaAzi, deci anul curent, astfel că astăzi, Lady Gaga o să ceva concert în România. Bun, e cântăreață, e una-alta, dar nu asta contează și nici capacitățile ei vocale. Peste alte multe lucruri făcute de Gaga, ea a reușit, cred că indirect, să irite și să orgasmeze oameni.

Există astfel două tipuri de oameni pe care nu aș fi vrut să le văd vreodată, iar ambele au fost generate acum, cu concertul Gaga. Desigur, la mijloc sunt oamenii normali, banali, se duc la concert, se îmbată sau nu, urlă sau nu, au tricou sau nu. Celelalte două grupuri sunt creștino-dobitoco-constipații, adică, ce să mai? cum e Becali și lumea de la țară. Pentru aceștia, Gaga e anticristul, e satanica venită să dezvirgineze virgini de peste 20j de ani, este spaima copiilor educați în bunul simțământ creștin. Total fals. Lady Gaga e o cântăreață, de o anumită sorginte, pornire și un anume talent, oricare ar fi el, nicidecum ceea ce îndrugă idioții ăștia. Da, este excentrică, radicală, dar un popă cu patrafir cu fir de aur cum e? Omul lui Dumnezeu, desigur, nici nu mă îndoiam.

Apoi, felul doi sunt ăia prea extaziați. Gaga nu e nimic mai mult decât Conectăr, Ozzy Osbourne, AC/DC sau Viorica de la Clejani. Adică nu că ar fi egali, nicidecum, ci că sunt oameni care trăiesc din show-uri și cântat. Dar să te umezești sufletește până ești fleașcă nu se cade. Una, ieri, prinsă de televiziuni, sfârteca microfonul de ciudă că n-are autograf. Pentru tipul ăsta de persoane trebuia ca Darwin să mai vină cu o lege, cu o idee, să explici de ce există așa anomalii.

Citeste si:  6 alternative boxului pentru Lucian Bute

În fine, să fie frumos pentru cei care au plătit, deși eu aș lua niște pietre cu mine și i-aș bate pe organizatori. Totul din cauză că una e să fii pe Arena Națională și alta în piață, ca toți fanii Iris. A se consemna că la AC/DC Arena nu era la cheremul organizatorilor, nici s-o treacă pe afiș.

Nu uitați, la ora concertului avem un livetext! Vă va fi adus de Blogevent și băiatul ăla „atât de inteligent și amuzant” (am citat din mine) Sfântu’ Așteaptă. Să fiți aici, că nu ținem live-ul în drum pentru orice întârziat!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *