YouTube are o veste buna si una rea pentru utilizatorii sai

Marea majoritatea a utilizatorilor YouTube se uita gratuit la videoclipuri si mai vad si unele videoclipuri intre timp. Dar, pentru cei care isi doresc o experienta premium fara videoclipuri, platforma de la Google a propus si un abonament cu plata.

Versiunea de la YouTube cu plata are deja o multime de avantaje. Si recent, platforma a dorit sa infrumuseteze aceasta versiune cu plata cu un nou avantaj. Este vorba despre rezolutia 4K.

La ora actuala, chiar daca nu ai un abonament de YouTube Premium, te poti uita la videoclipuri in rezolutie 4K atunci cand aceasta rezolutie este disponibila. Si totusi, YouTube a lansat un test in care posibilitatea de a privi videoclipuri 4K ar deveni exclusiva abonatilor YouTube Premium.

Acest lucru a dus la numeroase reactii negative. Dar, YouTube a decis sa puna capat acestui test. Proiectul a fost deci abandonat.
Stirea a fost confirmata de catre platforma Google pe contul sau de Twitter. Aici au declarat: Am dezactivat complet aceasta experienta. Telespectatorii ar trebui de acum înainte sa poata sa se bucure de rezolutii de calitate 4K, fara insa un abonament Premium. Este o veste buna anuntata de YouTube, acum cateva zile. Vestea cea rea ii priveste pe utilizatorii care au abonament YouTube Premium care ar trebui sa se pregateasca sa plateasca un abonament mai scump.

O urcare de pret pentru abonamentul familial YouTube Premium?

Este posibil ca platforma YouTube sa prevada o ridicare de pret pentru abomentul sau deoarece vrea sa introduca noi avantaje pentru abonatii sai. In USA de exemplu, abonamentul va urca de la 17,99 dolari la 22,99 dolari pe luna. Dar, se pare ca YouTube ar avea in proiect sa urce tariful pentru intreaga lume. Deocamdata sunt vizate pe langa USA, unele tari precum Canda, Argentina sau Regatul Unit.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *