Cum să pici bacul în 5 pași foarte simpli [ghid de bun augur]

Astea sunt câh! Nu te atinge de ele!
Astea sunt câh! Nu te atinge de ele!

S-o zic franc: n-ai nevoie de bac. Poi ce altzi a reushit fara iel shi u noo?!!!???! Tre’ doar să găsești de muncă pe undeva, da’ las’ că pleci tu în afară și rezolvi, îți iei mașină și toate cele. Dar mai întâi cu bacul.

Înainte de toate, indiferent de ce ți-au spus la școală, Ion e doar vecinu-tău alcoolic, fără dinți în gură și care, în copilăria ta, te mângâia leneș pe cap și te punea pe piciorul lui. Ce dracu’, îl știi tu pe Ion, poți vorbi despre el la bac, dar omite partea cu “hai, băiete, jos pantalonii să-ți arăt ceva”. Nu dă bine într-o lucrare într-atât de elitistă.

Orice ar fi, nu trebuie să știi matematică. Pe bune, ai calculator dacă vrei să știi ceva, o sumă, o diferență. Tu ai smartfon, te… aia pe ele de cifre. La magazin au casă de marcat, iar Georgeta oricum nu știe să numere, îi ia Fane banii după ce ai terminat la ea. Lasă analiza, Leibniz era un decrepit obscur cu nume dubios, iar Pascal… Pascal are Georgeta carte cu el pe noptieră (chiar dacă nu știe să citească).

 Fizica e de fiță. Vezi și tu bine că ce arunci în sus pică, apa e udă, când e frig nu e cald și Pământul e plat, se vede clar. Gata cu fizica, n-ai a te încurca cu baliverne de snobi intelectuali. Tu ai de picat un bac, nu de învățat un watt.

Citeste si:  O noua metoda de a decora o locuinta

Pentru restul pașilor, dacă ești un elev sârguincios, te invit la sursă.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *