Asculta mereu sfatul medicului

Te cate ori te imbolnavesti vei spune acelasi lucru; daca ai fi ascultat sfatul medicului lucrurile nu ar fi ajuns aici. Si cum este mai bine sa previi decat sa tratezi ajungi la concluzia ca pana la urma sfatul medicului se refera la o viata sanatoasa, la un ritm normal, la un stil de viata care sa nu faca un dezechilibru.

Sfatul medicului- pretios si bine receptionat

Desi nu putem controla totul este vorba de interesul permanent de a mentine totul la un nivel satisfacator. Daca o sensibilitate anume este motivul pentru care la un moment dat vei avea intreg sistemul derutat va trebui sa fii pe termen lung mereu cu atentie pentru a evita ceea ce poate declansa o stare proasta si complicatii.

sfatulparintilor.ro-secrete-medici-430x285

Practic sfaturile medicale sunt o metoda de preventie. De cele mai multe ori asociat cu un tratament poate viza modul general cand ai un stil care pur si simplu contravine starilor si recomandarilor pentru fiecare persoana in parte. Medicul te va sfatui sa tii dieta asta in momentul in care deja sunt semne vizibile ale unei greutati mai putin normale ca si raport pentru structura corporala si varsta unei persoane. Cu alte cuvinte primesti sfaturi cand deja esti cu un pas mai aproape de o afectiune.

Raportul despre sanatate in Romania

Este atat de simplu sa ne gandim ca un sfat ar putea schimba cursul lucrurilor. Sfatul medicului ar deveni astfel cu o putere imensa, ca o lege nescrisa. Insa de la sfat la modul practic este deja o prapastie. Romanii merg prea tarziu la medic, cand deja situatia este grava, cand deja se impune un tratament pentru asta. Si pe baza acestui concept estimarile nu sunt dintre cele mai imbucuratoare. In viitor se estimeaza ca 21,4 milioane de oameni vor suferi de cancer, alte 438 de cazuri de diabet si se vor inregistra si bilioane de cazuri de obezitate.

Preventia spune totul insa lupta cu acest val de ignoranta porneste de la educatia primita si continua cu sistemul medical. Un lant trofic caci de la mic la mare toate elementele se leaga intre ele. Daca a vizita un medic ar fi un prim pas pana la o afectiune anume, daca sfatul medicului ar fi o strictete, daca pacientul-pentru fiecare caz in parte- ar fi mult mai responsabil, cu dorinta de trai lung insa si daca ar avea un alt nivel de viata ca si venit poate ca lucrurile ar fi cu mult mai bine.

Sa fie destin sau nu, sa fie lipsa de interes de a preveni si lipsa de informare este de vina. Un sfat de la o persoana avizata ar trebui sa conteze mai mult decat leacurile babesti. Un stil de viata sanatos ar trebui sa fie grija numarul unu. Italienii spre exemplu au un program bine definit, cu pauza la pranz, cu ora de masa un plan strict, cu o rutina a vietii sanatoase si nu e de mirare ca o speranta de viata atat de mare. La romani insa ramane totul in umbra, o constientizare a importantei unui sfat medical mult prea tarziu.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *