Avem parte de momente de fericire

Multe articole peste care am dat pe Facebook in ultima vreme. E o intrebare care ne-a preocupat dintotdeauna: suntem fericiti? Cum sa fim fericiti?

Carl G. Jung ne spune ca nu putem fi tot timpul fericiti. La urma urmei, momentele de fericire le definim in contrast cu acelea de tristete si cele doua alterneaza. Citatul in engleza din Jung:

“Even a happy life cannot be without a measure of darkness, and the word happy would lose its meaning if it were not balanced by sadness. It is far better to take things as they come along with patience and equanimity.”

Ca avem parte de momente de fericire sustine si Michael Haneke:

“I think the word ‘happiness’ should only be used with great care. You can use it to describe moments, perhaps.”

De cate ori nu suntem surprinsi ca o perspana anume, celebritate sau nu, a avut sau are depresie? Doar ne amintim de ele zambind sau fiind pline de viata. Un articol de pe buzzfeed.com, de Laura Silver, aparut pe 17 martie 2015, intitulat This is What Depression Really Looks Like ne arara poze cu persoane zambitoare si despre care aflam ca sufereau de depresie in acele momente. Daca nu am stu am crede ca sunt persoane fericite. O noua dovada ca fericirea vine in momente.

Citeste si:  OVB Allfinanz Romania asigurari de viata vine in ajutorul romanilor

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *