Beneficiile masajului la picioare inainte de somn

Desi este de preferat sa se foloseasca uleiuri cu proprietati medicinale, este suficient un auto-masaj simplu, deoarece te va ajuta sa iti relaxezi corpul si sa iti calmezi mintea. Masajul picioarelor este o mana cereasca pentru cei care sufera de stres sau de insomnie, iar pentru a se obtine cel mai bun efect, masajul trebuie sa se faca inainte de culcare. Corpul tau iti va multumi.

Efecte pozitive ale masajului la picioare

Sistem imunitar mai puternic. Stimularea reflexelor din picioare este o actiune care se realizeaza cu scopul relaxarii, fiind si un tratament benefic care imbunatateste sistemul imunitar. Relaxarea corpului cu ajutorul masajului la picioare poate preveni efectele nocive determinate de stres asupra organismului. Masajul regulat poate proteja organismul in fata a mai multor boli care sunt asociate cu organismul.

Energie si intinerire. Un masaj la picioare este reconfortant, deoarece in momentul in care picioarele sunt masate, toate elementele negative din organism sunt atrase afara. Potrivit teoriilor reflexoterapeutilor, masajul la picioare elibereaza blocajul care impiedica energia pozitiva, lasand-o sa curga liber in tot corpul.

Imbunatateste circulatia sanguina. Sangele care circula in organism este responsabil pentru transportul de oxigen si nutritie a celulelor din corp. Tot sangele este cel care curata toxinele din organism, iar, pe masura ce fluxul de sange devine limitat atunci cand exista stres, un masaj la picioare poate fi de mare ajutor, deoarece reduce stresul si permite astfel ca circulatia sangelui sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Reflexologia este arta aproape uitata a masajului talpii piciorului, dar si a palmelor, oferind beneficii multiple pentru sanatatea si starea noastra generala de bine. In librarii pot fi gasite cu greu manuale complete pe aceasta tema, dar Internetul ofera cu lux de amanunte asemenea materiale, fiind de ajuns sa le adunam la un loc si sa le listam pentru a putea apoi studia serios aceasta arta a vindecarii.

Masajul picioarelor este o modalitate foarte simpla de a te relaxa, de a te detoxifia si de a stimula anumite organe interne.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *