Un articol despre jurnalism

un articol despre jurnalism

Chioşcurile de ziare sînt aproape goale sau pline cu altceva decît presă. Anunţurile despre încetarea apariţiei unei publicaţii, sau televiziuni şi radiouri care-şi pierd licenţa vin aproape săptămînal. Jurnalismul e, cu siguranţă, pe ducă. Ce se salvează sau ce rămîne din toate acestea?

Mie numai cuvântul “jurnalism” îmi inspiră “profesionalism”, motiv pentru care sunt de părere că un student la jurnalism trebuie să dea dovadă în primul rând de profesionalism şi mai apoi să încerce să se diferenţieze de colegii din an prin toate mijloacele posibile.

Un jurnalist adevărat nu mai are viaţă personală, cea mai mare parte a timpului o petrece în redacţie, în faţa calculatorului, la diverse întâlniri, conferinţe de presă, pe banca din parc unde pune cap la cap detalii de ultim moment, căutând informaţii corecte.

Partea buna din toata povestea asta, e ca blogurile inca scriu corect, inca au titluri bune si nu sunt disperati dupa un trafic ieftin, fara nici un motiv.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *