Blogger, dar de ce?

Voi de ce aveți blog? Sau, dacă nu aveți, de ce nu? Sau de ce v-ați face?

M-am apucat de blogging în urmă cu aproape 4 ani. Pentru că simțeam nevoia să scriu, și voiam și păreri despre ceea ce debitez. La început scriam postări ușor literare, artistice. Uneori, scriam despre filme și cărți. Uneori acolo îmi descărcam nervii.

Cu timpul, am început să fac lepșe, să dau ceva mai multă personalitate articolelor mele. Am avut o pauza de vreo 6 luni, și, când am revenit, mi-am dat seama că blogul nu mă mai inspiră. Am trecut pe WordPress, și apoi pe domeniu. Prin blog, în ultimul an, am cunoscut mulți oameni, de care nu aș fi dat altfel. Am învățat multe, am fost la multe evenimente. L-am transformat într-un alter ego online. Scriu că așa îmi vine. Uneori, articole sponsorizate. Am investit în blog, așa că mi se pare normal să mai trag uneori și foloase. Însă în 99% din cazuri scriu din pasiune. Pentru că este felul meu de a mă exerioriza, de a filtra ceea ce procesez. Pentru că sunt evervant de optimistă, îmi caut cu îndârjire fericirea, ador să ajut fără să cer ceva în schimb, și vreau ca cei ca mine să știe că nu sunt singuri pe lume.

Citeste si:  Promoveaza tineretea alaturi de Vans Romania!

Unii scriu pentru trafic, și pentru bani. Se gândesc la ce folos aduce blogul. Storc profi cât pot de mult. Nu îi condamn. Treaba asta poate fi o meserie.

Unii fac blogul ca pe un experiment jurnalistic, sau din curiozitate, să afle de ce se face atâta caz pe tema asta. Sunt discreți, și simțiți. Nici cu ei nu am nimic.

Mie îmi stau în gât agaricii care își fac blog că e la modă. Și după ce că îl fac așa, de flori de măr, în 70% din cazuri, mai și omoară gramatica limbii române cu sânge rece. Dar pe ăștia nu îi bag în seamă. Mă enervează când aterizez pe la câte unul, dar aia e, nimic nu e perfect pe lume!

Voi de ce aveți blog? Sau, dacă nu aveți, de ce nu? Sau de ce v-ați face?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Blogger, dar de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *