Despre fete și tocuri

Pasiunea doamnelor pentru tocuri este ceva ce domnii nu vor înțelege prea curând.

zega.ro

Tocurile sunt pentru femei un accesoriu elegant, asemeni machiajului. Ca în cazul machiajului, nu știm toate să folosim tocurile la potențialul lor maxim, nu știm mereu ce ni se potrivește, sau cum să le asortăm. Dar ne plac la nebunie. Ne plimbăm prin magazine, și, dacă la haine alegerea este mai ușoară, căci, de obicei, știm exact ce vrem, la incaltaminte dama este ceva mai greu. Pentru că sunt mult mai multe opțiuni din care să alegi.

B Mall

Nu cumperi pur și simplu pantofi de piele. Pantofii ăia pot fi cu sau fără toc, cu sau fără platformă, pot fi peep toe (cu degetul mare la vedere). Poaaate vrem talpă ortopedică! Și nu îi poți cumpăra pur și simplu. Trebuie analizați bine, pe toate părțile. Unii au barete. Și alea nu le poate purta oricine. Trebuie să ai grijă la cum vin pe picior, că dacă sunt orizontale (se mai găsesc încălțări cu barete oblice sau în X) și ești scundă, nu te avantajează. Trebuie să ai grijă de unde îți iei prețioasele încălțări: din B Mall, Ama Fashion sau Zega în cazul magazinelor de pe net, sau de la sursă, din Mall. Acestea sunt cele mai la îndemână și practice soluții, pentru că adună multe mărci într-un loc, și nu trebuie să bați tot orașul.

Citeste si:  Rolul femeii in societate si scoala nazista
AmaFashion

Plus că depinde pentru ce ai nevoie de ei. Dacă îi iei de exemplu, pentru club sau
petrecereri, îți permiți tocuri mari, platforme înalte, forme decupate, culori ciudate. Dacă îi cumperi pentru un cadru mai formal, automat vor fi negri, simpli, cu toc mic sau chiar fără. Că nu suntem toate ca ce arată lumea la televizor, să purtăm încălțări fițoase la lucru. Dacă îi vrem pentru a-i purta zi de zi, la o cafea, la o plimbare, sau mai știu eu unde, ei bine…pentru asta cumpărăm cam orice ne face cu ochiul. Putem purta pantofi cu platforma la o întâlnire cu fetele fără nici o problemă, mai ales dacă sunt noi nouți, cumpărați la un preț foarte bun, și abia așteptăm să fim admirate cu ei.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *