Burta să fie, dar s-o știm utilă

Burta, un prieten bun

De regulă, după căsătorie bărbați plantează un fel de movilă peste pătrățelele abdomenului. În popor îi zice burtă. Și asta pentru că nevasta pune pe masă numai inamici care o măresc de la o zi la alta. Eh, unii sunt rapizi și o cultivă încă de la mă-sa, dar tot burtă se numește.

Burta, un prieten bun
Burta este numai de bine!

Dar burta nu e un inamic, e cel mai bun prieten, e un tovarăș, un camarad, cum zic francezii când fug de nemți. Are mii de întrebuințări. Ți-au obosit membrele superioare? Vrei să te ștergi pe mâini? Le proptești pe burtă, le ștergi pe ea, ea nu comentează. Dacă te uiți la teveu, poți pune chestii pe burtă. Serios, pe bune, încearcă. O sticlă cu bere, bolul cu chipsuri, cu semințe, orice, chiar și fursecuri. Ba chiar, poți și depozita chestii în buric. E foarte ușor.

Burta e utilă când tre’ să faci ceva repede și nu vrei. Lumea te va striga “pătricî, dă pe gesepe!”, dar tu, calm, te vei ridica, te proptești cu mâinile pe burtoacă și te duci agale. Desigur, nu faci la timp ce trebuia. Da’ lumea va fi drăguță: “N-ai văzut, bă, câta bivolu’ e?! Ăsta nici plătit nu s-ar putea mișca mai repede!”.

Cu burta poți părea că ești un dur. “Uite, cuae, la ăla, e umflat în burtă de la ciroză! Nu vezi ce față de alcoolic are?!”. Deja pari pregătit să cânți în Iris, dacă ai putea să urlii printre dinți “bună seara, prieteni!”, ai fi perfect. Mai mult, nicio femeie nu se va teme că o vei viola. La dracu’, nu ți-ai mai văzut-o de când te jucai cu ea în nisip, la patru ani, darămite cu toată anvelopa de burtă peste?! Și vei putea fi un “best friend” fără ca fătuca să creadă că vrei să dai hamsterul la cușcă. Tu vrei, da’ nu poți.

Citeste si:  Povestea lui Mos Craciun si a prajiturelelor

Dumnezeu, bărbat ori femeie, garantat are burtă. Clar, soto! Nu se poate altfel.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Burta să fie, dar s-o știm utilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *