Top 10 cele mai macabre scene din jocurile video

Am găsit cele pe site-ul gamingbolt.com un top 10 a celor mai horror scene petrecute în diverse jocuri video. Vor fi menţionate jocuri precum The God Of War, The Punisher, Mortal Kombat, Fallout 3 şamd.
Aşa că aşezaţi-vă comod pentru a viziona cele mai cumplite 10 faze din jocurile video:

1. God of War – Nereuşind să ajungă la un consens cu Helios, Kratos îi rupe capul, la propriu:

2. The Punisher – Deşi pare un joc teribil de prost realizat la capitolul violenţă, The Punisher nu sta rău deloc.Oameni incineraţi de vii, înjunghiaţi, capte zdrobite, foarte mult sânge şi nu numai. Mai jos un video cu cele mai spectaculoase execuţii  din acest joc:

3. Mortal Kombat – Ruperea coloanei vertebrale.Defapt nu prea vorbim de o rupere cât de o smulgere a coloanei vertebrale. Vorbesc despre Sub Zero şi a sa Fatalitate. Deşi jocurile video au avansat la capitolul violenţa, merită menţionat şi Morta Kombat, un clasic când vine vorba de violenţă.

4. Fallout 3 New Vegas – Câteva headshot-uri, nu prea consider că Fallout 3 poate fi considerat un joc video ieşit din comun de violent, ţinând cont de ceea ce va urma:

5. Soldier of Fortune 2 – HeadShot. Parcă îmi place mai mult decapitarea din God of War.

6. Postal 2 – Amortizorul pisică sau pe bază de pisică. Nici nu vrea să ştiu unde le-a fost mintea producătorilor jocului Postal 2 de au “inventat” un aşa accesoriu. Dacă nu aţi jucat până acum Poştal 2 şi sunteţi fani ai genului trebuie neapărat să vedeţi asta:

7. Manhunt – Pentru cine nu ştie jocul este făcut de băieţii de la Rockstar Games. Scopul jocului fiind să execuţi tot felul de indivizi cu cât mai mult stil:

8. Turok 2 – Habar nu am ce fel de armă este cea din video-ul de mai jos pentru că nu am jucat Turok 2. In engleză se numeşte Cerebral Bore. Un fel de bormaşina care face creierii terci. Un mod foarte oribil de a muri, zic eu.

9. Thrill Kill – Un joc care trebuia să fie lansat oficial pentru PS1. Nu ştiu exact dacă la acea vreme a fost lansat sau nu. Cel puţin pe http://gamingbolt.com nu am găsit nicio confirmare exactă. Scenele cu adevărat sângeroase pe la minutul 1:08.

10. Phantasmagoria – un joc video din ’95 maxim de oribil. În scena de mai jos o femeie este forţată să mănânce organe printr-o pâlnie până când se sufocă şi moare:

Acum că am aflat un dintre motivele pentru care unii copii sunt razna vă întreb, care din cele 10 jocuri vi s-a părut cel mai de groază?

Sursa topului este, după cum am scris şi mai sus http://gamingbolt.com.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Top 10 cele mai macabre scene din jocurile video

  1. Decat scenele astea, mai macabru mi se pare faptul ca pusti de nici 10 ani se joaca asa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *