Cateva lucruri uimitoare despre WordPress in 2019

La ora actuala, Internetul detine peste 1,8 miliarde de site-uri Web. Iar numarul de site-uri Web active nu este inferior cifrei de 644 de milioane. Un lucru care este suprinzator este ca peste un sfert dintre ele sunt propulsate de WordPress. Inca din anul 2003, WordPress a evoluat de la o platforma de bloguri la un sistem de gestionare de continut open source, cel mai popular din lume.

De la prima sa versiune, 0.7, la actuala sa versiune, 4.9.8, foarte multe lucruri s-au schimbat. O interfata pentru utilizatori foarte rafinata, introducerea de plug-inuri, de widgeturi, de tablouri de bord, o multime de noi functionalitati…

Iata deci care sunt cele mai uimitoare lucruri despre WordPress de care sa tii cont in 2019.

WordPress- un sfert din piata Internetului. Puterile WordPres-ului ajung pana la 32,5 % din toate site-urile Web de pe Internet. Asta inseamna ca un site din 3 pe care le-ai vizitat, sunt construite cu WordPress. Cu alte cuvinte, in jur de 75 de milioane de site-uri Web functioneaza la ora actuala in intregime pe WordPress.

Datele Google Trends pun in lumina o popularitate in crestere pentru WordPress. Fata de anii trecuti, se pare ca popularitatea WordPress a crescut foarte mult in raport cu alte platforme concurente precum Joomla, Drupal sau Magento.

Cuvantul cheie WordPress contine un volum de cautare foarte ridicat pe Google. Recent, popularitatea WordPress a atins un nou varf- cuvantul cheie WordPress are un volum de cautare intre 1M-10M, de 10 ori mai mult fata de civintele cheie PHP sau Drupla.

WordPress este disponibil in 80 de limbi. Fiind o solutie completa de gestionare de continut, nu e de mirare ca WordPress reprezinta o solutie lingvistica sau o solutie lingvistica fata de concurentii sai.

Alexa Rank WordPress High. Conform Alexa, WordPress. com este numarul 57 in ceea ce priveste popularitatea in lume. Cu alte cuvinte, este chiar mai popular decat Pinterest, Github sau CNN.

WordPress sta la originea marilor marci. Numeroase marci mari, cunoscute, folosesc WordPress. Poate sa fie suprinzator faptul ca un CMS open source poate sa aiba un numar atat de ridicat de utilizatori din diverse firme. Dar foarte multe marci cunoscute precum Vogue, BBC, Unicef, Spotify sau Evernote, folosesc WordPress pentru a administra si publica continutul lor online.

Un WordPress rapid, reactiv si redefinit cu Calypso. Calypso este noul JavaScript si o interfata pilotata de API pentru WordPress.com. este o interfata foarte puternica cu o multime de functionalitati futuriste, care simplifica gestionarea site-urilor Web. Calypso se ocupa de mai multe site-uri cu o viteza de incarcare de pagina imbunatatita.

Gutenberg- o noua experienta revolutionara pentru WordPress. Gutenberg este noul editor revolutionar de la WordPress, construit pe GitHub. Este vorba despre o etapa radicala pentru viitorul WordPress, oferind o intreaga experienta noua de editare, mai ales pentru paginile Web bogate in media.

4 300 000 de descarcari pentru un singur plugin WordPress. Wpbakery Page Builder este un plugin premium de la WordPress, cu peste 4 300 000 de instalari.

Poti configura un site Web in 5 minute. Deci iti poti lansa primul tau site in doar 5 minute.

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *