Joker devine cel mai mare succes al tuturor timpurilor

Cu numai putin de 788 de milioane de dolari adunai din lumea intreaga, filmul « Joker » devine cel mai mare succes mondial, batand toate recordurile detinute inainte, detronand si « Deadpool 2 ». Devine deci cel mai mare succes pentru filmele R-Rated, adica interzis tinerilor de mai putin de 17 ani daca nu sunt insotiti.

Deci dupa ce a castigat « Leul de aur » si a depasit la scor filme drept Man of Steel sau Justice League, in  mai putin de 2 saptamani de cand a ajuns in salile de cinema, Joker devine dupa Deadpool, in mod oficial cel mai mare succes al filmelor R-Rated. Si contrar oricaror asteptari, filmul a fost foarte bine primit de catre critici.

Succesul filmului « Joker » al lui Todd Phillips este atat de mare deoarece filmul a costat foarte putin- intre 55 de milioane de dolari si 70 de milioane maximum. Este un buget oficial foarte modest care nu are nimic in comun deci cu filmele pentru supereroi.

Avengers: Endgame a costat in jur de 300-350 de milioane, in timp ce Captain Marvel a costat intre 150 si 175 de milioane. Chiar si Shazam a costat 100 de milioane. Acelasi lucru si pentru Venom.

Deadpool a costat de abia 60 de milioane, in timp ce partea a doua a costat dublu, iar Logan a fost cel mai scump, in jur de 100 de milioane. La acest buget oficial se adauga un buget de marketing, mai mult decat indispensabil atunci cand vrei sa vinzi si sa existi in ochii publicului. Deadline vorbeste despre un buget de 120 de milioane. Este destul de mult, dar este logic in peisajul actual. Si asta nu este nimic in comparatie cu Endgame, care ar fi costat in jur de 200 de milioane doar promovarea sa.

Citeste si:  Îl va omorî Nolan pe Batman?

Ryan Reynolds, intepretul celebrului mutant in costum rosu, a salutat aceasta performanta pe contul sau de Twitter, cu umorul cu care ne-a obisnuit. A postat astfel un poster cu filmul Joker si pe fiecare scara pe care urca clownul din Gotham se afla filmele R- Rated pe care le-a detronat. Acest clown a depasit chiar un alt clown malefic, din filmul It. Si inca isi mai continua ascensiunea.

Unii merg si mai departe si spun chiar ca acest film, cel mai mare succes Warner al acestui an, ar putea ajunge la castiguri de chiar 1 miliard de dolari. Deci clownul psihopat s-ar putea sa ne mai suprinda inca si mai mult decat a facut-o pana acum.

Ca sa ne amintim, iata un top 10 al celor mai reusite fimle din box office, R-Rated.

Joker (788 millioane de $)

Deadpool 2 (785 millioane de $)

Deadpool (782 millioane de $)

Matrix Reloaded (738 millioane de $)

It (697 millioane de $)

Passion of the  Christ (622 millioane de $)

Logan (615 millioane de $)

Very Bad Trip 2 (586 millioane de $)

50 Shades of Grey (570 millioane de $)

Ted (556 millioane de $)

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *