Ce nu fac narcisistii

narcisistii
narcisistii

Ce este acela un narcisist? Cunosti o asemenea persoana? Ai vazut vreodata fimul “Portretul lui Dorian Grey” sau ai citit vreodata cartea cu acelasi nume? Dintr-o perspectiva psihologica, exista cateva caracteristici care definesc o persoana narcisista.

Acestea sunt extrem de egoiste, cu un simt exagerat al importantei de sine, au fantezii nelimitate legate de succes si de inteligenta lor maxima, se asteapta sa primeasca un tratament special din partea celorlalti, le place sa exploateze pe ceilalti din jur, sunt total lipsiti de empatie, sunt foarte invidiosi, se asteapta ca la randul lor oamenii sa-i invidieze si sunt si extrem de aroganti.

In timp ce aceste trasaturi ar trebui sa fie simplu de depistat la o persoana de genul, va trebui sa iti dai seama si sa afli ca narcisistii sunt si  niste oameni vicleni. Acestia sunt manipulatori  si este foarte simplu pentru ei sa te faca sa crezi ca sunt altfel decat narcisisti sadea.

Nimeni nu vrea sa cada in plasa unui narcisist. De aceea, este foarte de ajutor sa stii cum sa-i depistezi si sa sti deoparte de ei, asadar ca sa te ajut sa ii identifici, ar trebui sa iei aminte si la lucrurile pe care acestia nu le fac.

Oamenii narcisisti nu-si arata adevarata fata. Narcisistii sunt foarte manipulatori, asadar este clar ca nu-ti vor arata vreodata cine sunt cu adevarat atunci cand ii vei intalni pentru prima data. Acestia te vor vraji intru a crede ca sunt cineva cu totul diferit, poate cineva dragut si amabil. Nu iti vei da seama de fapt de adevarata lor natura decat atunci cand va fi prea tazriu pentru tine.

Acesti narcisisti nu includ si siguranta in relatiile pe care le au cu cei din jur. Persoanele care se plac mai mult pe sine decat pe altii din jur tind sa te tina pe jar. Ultimul lucru pe care si-l doresc este ca tu sa te simti in siguranta si protejat in acea relatie cu ei. Le face mare placere sa fie peste tine in orice situatie si atunci cand te vei simti nesigur pe tine, se vor simti cel mai bine.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *