Motivele care declanseaza divortul

In ziua de astazi, uitandu-ne in jur observam cum cei mai multi dintre oameni aleg sa se desparta. Divortul este un lucru pur si simplu normal pentru foarte multi dintre noi desi acest lucru nu este deloc bun sau util.

In momentul in care ne casatorim trebuie sa fim foarte atenti ca sa facem cea mai buna alegere, pentru a nu ajunge mai tarziu in preajma divortului. Sigur ca in momentul in care ne casatorim nu avem de unde sa stim daca vom divorta sau nu si cu siguranta nu ne gandim la acest lucru. Totusi, exista diferite motive pentru care cuplurile aleg sa se desparta. Iata care sunt principalele:

In primul rand, lipsa de angajament este o principala cauza care declanseaza divortul. Se pare ca in urma unui studiu, foarte multe persoane au decis sa se desparta tocmai din cauza ca unul dintre parteneri nu a fost suficient de responsabil, nu au depus eforturi prea mari pentru a salva casnicia. Astfel, se pare ca oamenii isi reproseaza fie faptul ca partenerul nu s-a implicat suficient, fie ca persoana nu s-a implicat.

De asemenea, un alt motiv pentru care oamenii se despart sau se cearta sunt disputele frecvente intre parteneri. Unii parteneri refuza sa inteleaga, sa aprecieze sau sa valideze si perspectiva partenerului. Se pare ca oamenii nu accepta fecventele dispute din cuplu.

Infidelitatea este un alt motiv foarte frecvent care declanseaza divortul. Nu este surprinzator faptul ca infidelitatea este un motiv mai mult decat important si frecvent in cazul divortului cuplurilor.

Casatoria unor persoane foarte tinere este un al motiv. Se pare ca foarte multi din tineri care se casatoresc foarte devreme ajung sa sa divorteze in primii 15 ani.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *