Ce nu stiai despre ceasurile Festina

ceasuri-festina

Suflet elvetian, inima japoneza, energie spaniola – Festina – Succes global

Festina a unit mestesugul elvetian si precizia japoneza incredibila pentru a produce atat ceasuri confortabile, cat si ceasuri estetice. Chiar daca alegerea dvs. va fi un ceas sport hi-tech sau un ceas elegant Festina, veti obtine produsul cel mai bun la un pret mic. Festina a lansat productia de ceasuri de inalta calitate in 1902, la fabrica de ceasuri mici din La Chaux-de-Fonds, in Elvetia. De peste 100 de ani, Festina a avut un mare succes, urmarindu-si principiile sale de a oferi ceasuri cu performante superbe, la preturi accesibile. Compania fusese binecunoscuta ca producator de ceasuri mecanice elvetiene cu cea mai mare precizie, pana cand o criza a fortat-o sa schimbe strategia. Ceasornicarul spaniol Miguel Rodriguez, proprietar al marcii de ceas Lotus, a cumparat Festina in 1989 si a creat grupul Festina Lotus SA, care detine si marci de ceasuri Calypso, Candino si Jaguar.

Cele mai precise mecanisme cuart japoneze

Compania cu noul sediu din Barcelona, a pastrat o traditie si sufletul ceasornicului elvetian, dar a gasit o noua inima pentru o varietate de modele noi – cele mai precise mecanisme japoneze cu cuart. Instrumente si materiale inovatoare care au atins performantele high-end din ceasuri, cum ar fi cromul si titanul, au asigurat progresul rapid al marcii de ceasuri Festina. Datorita valorilor sale, prezente in peste 65 de tari, Festina este una dintre cele mai importante branduri din Europa si, de asemenea, un best seller in Spania. Compania ofera o gama larga de ceasuri elegante, echipate si foarte precise, dar cronografele sportive ale firmei Festina au facut-o sa fie recunoscuta in intreaga lume. Cronografele unice de la Festina, disponibile din otel, titan si materiale combinate, ofera o gama larga de functii – cronometru, alarma, al doilea fus orar, timer si multe altele.

Festina – Sponsor Tour de France

In calitate de cronometru oficial al Tour de France, cea mai faimoasa cursa de biciclete, Festina a produs ceasul cronograf cu alarma Tour de France, cea mai mare stea a marcii.
Cea mai recenta creatie, Cronograful Festina Road Warrior, care a fost fabricat din fibra de carbon si otel, impreuna cu un protector de coroana cu lanturi de viteze, a stabilit cele mai inalte standarde, chiar si pentru cei mai buni ceasornicari din lume. Festina dedica Road Warrior tuturor biciclistilor de la Tour de France si, in general, tuturor sportivilor care aspira la rezultate mai bune. Festina este, de asemenea, sponsorul Giro d Italia, La Vuelta din Spania, turul Poloniei, maratoane precum Berlin, Hamburg si Karsthand si evenimentele BMX din Franta.

Colectiile Mecaquartz, Festina Oro, Milano

Bineinteles, Festina nu este doar un brand de ceas sportiv; a avut un rezultat minunat producand ceasuri pentru aproape fiecare ocazie. In 1996, Festina a produs Mecaquartz, ceas cu o combinatie de miscare mecanica si cuart. Trei ani mai tarziu, compania si-a creat propria linie de ceasuri de aur, Festina Oro, care a uimit lumea cu un design la moda si o performanta excelenta. Festina a reusit sa obtina un mare succes comercial in intreaga lume cu colectia numarul 9 si colectia de ceasuri pentru femei pline de farmec de la Milano, caracterizata prin inovatia si gama larga a designului sau. Combinatia perfecta de materiale, care a caracterizat colectia Festina Ceramic, a adus o mare crestere a marcii de ceasuri.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *