Daca nu mai porneste Samsung Galaxy Ace

samsungAceReset2Tehnologia e foarte utila cand functioneaza. Cand nu… apar problemele :-)

Ce faci daca smartul tau Samsung Galaxy Ace nu mai vrea sa se deschida? Il deschizi dar tot incearca sa se porneasca dar nu mai ajunge ecranul niciodata la partea cand trebuie sa introduci codul, ci animatia de inceput se tot reia.

Cauti pe Google search sa vezi cine ce discuta despre aceasta problema, cum ai vazut ca multi au mai trecut prin probleme asemanatoare cu tehnologia ca si tine si alte dati si de la ei ai mai aflat cate o rezolvare. Sau ai aflat daca e cazul sa ajungi la service. :-)

De multe ori, citesti pe net, ajungi la service cu probleme pe care de fapt le poti rezolva chiar tu :-)

samsungIn cazul cu smartul care nu mai porneste, ii scoti bateria ca sa-l opresti. Si o pui la loc. Apoi cu el inchis tii apasat in acelasi timp pe butoanele Power, Volume Up si Home pana apare pe ecran o lista cu optiuni Android System recovery. Folosesti tasta Volume down sa navighezi si apesi pe Wipe Data/ Factory Reset. In cazul acestei probleme ca sa mearga din nou telefonul tau alegi sa il readuci la setarile din fabrica. Sigur ca vei pierde unele date insa daca ai card extern iti ramane pe el ce ai salvat (si il poti scoate cand faci aceasta resetare sa fii sigura ca nu stergi si de acolo ceva). Dai apoi pe Delete All User Data si la final pe Reboot System Now.

Smartul tau se va deschide din nou. Vezi ce aplicatii ai pierdut, ce aplicatii intr-adevar iti erau necesare si le reinstalezi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *