Noile carti de identitate- lansarea vine din luna iulie

Pentru ca traim in lumea puternic tehnologizata, pentru ca o data cu inventiile lumii moderne vin si noi posibilitati de a dezvolta metode eficiente pentru toate domeniile vietii cartile de identitate vor avea un nou stil. Cele de tip biometrice sunt in curand lansate, incepand cu iulie 2013.

Ce inseamna cartile de identitate biometrice

Cu sistemul electronic, cu un format nou noile carti de identitate vor avea noi metode de siguranta. Pe langa ceea ce deja un buletin includea, datele de identificare a detinatorului ca o noutate se va include si semnatura  acestuia olografa, pe langa imaginea faciala si amprenta acestuia. Cu cele de tip smart card se ve cere acordul fiecarui  detinator de carte de identiate in parte pentru ca informatiile colectate sa fie inregistrate in format electronic ca o suplimentare a datelor insa in acest caz se exclude partea de semnatura.

foto-carte-identitate-buletin

Obligatia de a accepta noile carti de identitate

Pentru ca este un program nou, pentru ca totul este la inceput oficialii au declarat ca nu se va impune obligatoriu ca cei care detin carti de identitate sa se preschimbe in cele electronice si nici in cazul in care la data expirarii se va necesita un nou buletin nu se impune ca acesta sa fie de tip nou.

Care este avantajul noilor carti de identitate

Cu un format mai mic deci si practic, intr-o nota comparativa astfel de carti de identiate vor fi ca un permis. Si pentru ca ideea nu vine din motive de trend, de a fi in pas cu moda astfel de buletine aduc masuri de siguranta pentru a nu mai fi atat de usor de falsificat. Un plus pentru a evita situatii neplacute care iti pot afecta viata noile carti de identitate promit multe.

Se asteapta acum ca noile impuneri sa fie adoptate desi impunerea unor astfel de buletine va fi cu siguranta ceea ce va face din acestea o moda “extinsa”.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *