Ce presupune pierderea unei persoane dragi?

De multe ori auzim ca daca ceva s-a stricat ar trebui sa reparam. Insa, daca aceasta nu este cu adevarat rezolvarea? Ce ar fi daca am renunta la acel lucru si am porni in cautarea altuia mai bun si mai noi?

Insa, sa renuntam la oameni nu e la fel ca si in cazul obiectelor, si asta din cauza ca suntem fiinte sociale. Incercam cu disperare sa tinem anumite lucruri chiar daca acestea si-au indeplinit misiunea.

Sa pierdem oameni este o etapa naturala in procesul de crestere, dar, atata timp cat traim intr-o societate in care totul este intr-o continua schimbare, suntem invatati sa credem ca orice pierdem este o pierdere definitiva. Societatea ne manipuleaza si ne spala mintea, determinandu-ne sa credem ca nu poate rezulta nimic pozitiv daca pierdem pe cineva care a insemnat totul pentru noi.

Pierderea poate fi cel mai dureros sentiment si peste care trecem cu greu, si incercam sa ne invatam pe noi insisi ca viata poate continua si fara acea persoana pe care am pierdut-o recent.

Oamenii ca si indivizi au capacitatea de a judeca cine are un impact pozitiv asupra vietii lor, iar asta inseamna ca cineva poate fi declarat o pierdere daca, intr-adevar, insemna ceva pentru noi. Indiferent de circumstante, totul se petrece dintr-un motiv. Pierderea unei persoane inseamna tristete si regret, insa fiecare pierdere ne trimite intr-o calatorie care ne face sa devenim mai puternici.

Citeste si:  Semne ca esti dependent de laptopul tau

Multi dintre noi au prostul obicei de a rani si de a jigni pe cel pe care il iubim, insa putem alege sa nu cadem victima a acestui lucru. Oamenii sunt creati in asa fel incat sa experimenteze, sa descopere si sa creasca, si nu sa ii tina inapoi pe cei care nu “se ridica la nivelul nostru”. Viata e prea scurta pentru a incerca alte sentimente inafara de bucurie, asa ca trebuie sa invatam sa ne inconjuram cu oameni care cu adevarat conteaza pentru noi. Uneori, oamenii vor deveni niste amintiri straine, insa nu ar trebui sa ne simtim vinovati pentru ca am renuntat la persoane care aveau un comportament toxic fata de noi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *