Cheesecake România

Am găsit pe minunatul Facebook o pagină ce ademeneşte priviri admirative, etalând poze încărcate de savoare şi rafinament de fiecare dată când o deschid. O pagină care ne arată minunăţiile realizate cu atâta drag şi pasiune de către doi oameni ce fac toate acestea după ce munca de la birou ia sfârşit.

Am să menţin încă un pic misterul  pentru că vreau să vă mai povestesc ceva care să vă ofere încă un indiciu despre ce vorbesc.

Încă de mic copil am fost o fană  înflăcărată a filmelor şi dacă îmi amintesc ceva este că în majoritatea filmelor era o scenă într-un restaurant tipic american, acel vagon lung cu băncuţe din piele sau cu locuri la tejghea, unde toţi serveau masă pentru ca mai apoi la finalul mesei să fie îmbiaţi de chelneriţele simpatice pentru a servi un desert, desertul casei, care de cele mai multe ori era o prăjitură numită ”cheesecake”. Nu voi traduce acest cuvânt pentru că traducându-l nu aş face decât să-i stric trade mark-ul.

Cheesecake este o prăjitură formată dintr-un topping moale de brânză şi smântână proaspătă, care stă pe un bllat din  biscuiţi. La alegere, produsul poate fi copt sau necopt şi poate avea diverse arome sau fructe. Imaginaţie să fie, căci arome cu siguranţă se vor găsi. Cred că imaginaţia este de asemenea unul din ingredientele principale când vine vorba de acest desert care datează tocmai din Grecia antică, cu mult înainte ca romanii să o cucerească şi să preia minunată ‘’reţetă’’.

Cine ar fi crezut că acest minunat desert are un istoric atât de îndepărtat şi că prima carte cu reţete ‘’cheesecake’’ a fost scrisă de medicul grec Aegimus în Grecia Antică .

Cam atât cu istoria şi acum aş vrea să vă fac cunoştinţă cu pagina Cheesecake România. Haideţi să cunoaştem mai bine pasiunea din spatele acestei pagini.

În spatele acestei idei stau doi tineri, pasionaţi de frumos sub toate formele lui, cu profesii total diferite: Ioana,  lucrează într-o agenţie de creaţie publicitară, iar Dorian este omul pe care îl suni atunci când orice ce ţine de IT nu merge. Se recomandă simplu: Dorian de la IT.

 –

Cum a apărut Cheesecake RomâniaIată ce ne spune Ioana:

”Povestea Cheesecake România a început în iulie 2011, odată cu dorinţa de a descoperi gustul autentic al unui cheesecake. Nevoia de a simţi gustul rafinat al cheesecake-ului, combinat de fiecare dată cu un topping reuşit şi diferit, ne-a motivat să îl creăm chiar noi şi să-l împărţim cu prietenii.

Dar cum numărul doritorilor creştea, am hotărât să dăm naştere acestei pagini unde prezentăm o parte din cheesecake-urile marcă proprie, dar  şi cheesecake-uri cu toppinguri solicitate de clienţi.

De-a lungul timpului ne-am apropiat sufleteşte încet, fără grabă, atât de oamenii care ne-au devenit clienţi cât şi de simplii vizitatori, iar cu încântarea unor copii eram gata să oferim, celui care îşi punea încrederea în noi, un cheesecake de poveste. Lucrurile nu s-au schimbat cu mult acum, la 6 luni de la înfiinţare, dorindu-ne în continuare ca fiecare cheesecake să spună o poveste plină de încântare şi mister.

Aşa că nu ezitaţi să vă opriţi pentru câteva momente să ne împărtăşiţi o recomandare, să ne adresaţi un gând bun sau chiar să doriţi să gustaţi dintr-un cheesecake bogat în arome  şi neaşteptat de savuros.

Vă aşteptăm!”

Cei de la Cheesecake România, în colaborare cu Blog Event, vă invită şi la un CONCURS cu un premiu pe măsură: un cheesecake delicios.  Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii Cheesecake România şi apoi să laşi un  comentariu cu ”Particip”  la acest articol.  Pe data de 23.01.2012 vom face o extragere random şi vom afla numele câştigătorului/oarei, care va fi publicat atât aici cât şi pe paginile de Facebook  Cheesecake România şi Blog Event.

Condiţii :

1. Să dai like la pagina Cheesecake Romania altfel te descalificăm.

2. Să fii din Bucureşti.

 

 

LATER EDIT : AM ÎNCHIS ÎNSCRIERILE LA CONCURS  LA ORA 12:50 , 23.01.2011. ÎN MAXIM 1 ORĂ VOM AVEA CÂŞTIGĂTORUL

LATER EDIT 2 : Câştigătoarea concursului  este : Mircea Adelina :

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

76 thoughts on “Cheesecake România

  1. Din pacate e greu de livrat un cheesecake in tara, dar merita un like pagina cu minunatii gustoase, poate ii ajutam sa se extinda ;)

  2. Ok deci, mai bine ma abtineam si nu faceam scroll. :( Mi-am umplut tastatura de balute insa… Particip!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *