Cum uitam fostele iubiri

Totul începe de la ceva care nu te lasă în pace şi care te împiedică să te bucuri şi să te gândeşti la ceea ce ai,deşi,eşti îndrăgostită şi convinsă că,în sfârşit,ai găsit bărbatul vieţii tale.
E ca o senzaţie,apărută din senin,la care nu ai nici o explicaţie,dar pe care o porţi adânc în suflet şi nu mai poţi scăpa de ea sub nicio formă.
De foarte multe ori,trecutul unei relaţii lasă urme destul de grave asupra noastră şi asupra relaţiei/relaţiilor pe care le avem sau le vom avea .
Ce e de făcut ?

Cu siguranţă o zi numai a ta,în care să stai strâmb şi să judeci drept,să încerci să judeci amorul trecut ca şi cum ar fi al altcuiva ar fi ideal !!! Să vezi unde ai greşit tu,unde a greşit el şi să tragi nişte concluzii.Minunat ar fi dacă ai putea să te întâlneşti cu el,nu ca să îţi faci rău ci pur şi simplu să discutaţi despre greşelile făcute de-a lungul relaţiei voastre.

Fuga nu rezolvă niciodată nimic,întotdeauna lasă urme şi regrete,uşi întredeschise.

Un alt mod prin care să uiţi de Harap-Alb din trecut ar fi să discuţi cu actualul Pârslea,în care să dai cărţile pe faţă.Poate aşa îţi vei clarifica sentimentele pentru el şi regretele faţă de celălalt.Cumva trebuie să scapi de sentimentul de nevinovăţie care te bântuie rău de tot şi care nu duce la nimic bun în dragoste.

Momentul în care te hotărăşti că el,cel de acum,este dragostea ta adevărată,ar trebui să îi spui ce s-a întâmplat înaintea lui.De ce s-a terminat,ce nu a fost bine . Cu siguranţă acest pas va aduce multe plusuri în relaţia ta actuală.

Să uiţi fostele iubiri nu înseamnă să ţi le stergi din memorie pentru că asta oricum nu se poate.Înseamnă să faci tot ce trebuie ca să nu cari după tine neîmplinirile trecutului de fiecare dată când treci printr-un eşec.

Citeste si:  33 de lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata sefului tau

Cum ai reuşit să uiţi de fostele tale iubiri? 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

7 thoughts on “Cum uitam fostele iubiri

  1. Eu nu am incercat sa imi uit fosta iubita,ci pur si simplu sa trec peste acel moment dificil si sa raman cu amintirile frumoase,sunt constient ca amandoi am gresit,a uita pe cineva e inutil,pentru ca au fost si clipe frumoase,de ce sa le stergem ?

  2. Cu timpul, daca VREI ( pt ca totul tine de dorinta de a trece peste ), uiti sau daca nu uiti reusesti sa le accepti si sa mergi mai departe! Daca ai norocul de a da peste cineva grozav mai tarziu, ajungi sa privesti fostele iubiri cu zambetul pe buze, ca pe ceva ce doar te-a impins spre cee ce ai. Eu asa le privesc acum! :)
    Datorita fostilor si fostelor " iubiri " sunt unde sunt si sunt cum sunt si datorita LUI privesc acum trecutul cu zambetul pe buze.

  3. Eu nu vreau sa uit fostele iubiri. E ca si cum ai vrea sa uiti ca ai existat. Generalizand, fiecare prieten, prietena are un loc in inima mea, pentru ca ei m-au ajutat sa fiu ceea ce sunt, sa ajung cel ce am ajuns. A incerca sa stergi iubirile, a uita de fostele prietenii e ca si cum ai uita de o parte din tine.

  4. Uiti momentele neplacute, uneori le uiti pana si pe cele placute pentru ca prezentul iti ofera alte momente de care sa te bucuri si pe care vrei sa le imbratisezi cu drag. Exista un trecut spre care ne uitam cu totii din cand in cand, dar daca te lasi luat de amintiri, n-ai cum sa te bucuri de actuala relatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *