Interviu cu Denisa a.k.a pinguu.ro: “Iubesc teatrul, iubesc rapul şi… urăsc politica..”

Cu câteva zile înainte de sfârşitul lui 2011 am stat de vorbă cu Denisa de la pinguu.ro. Am vorbit despre bloguri, blogmeet-uri şi alte lucruri, dar maibine vă las pe voi să descoperiţi.

Bună Pinguu! Mulţumesc pentru că ai acceptat invitaţia la acest interviu. Câteva cuvinte despre tine ne-ar fi de ajutor.

** Hei.. Mulţumesc eu. Despre mine? Păi, eu sunt o pinguuina îndrăgostită de teatru.. Eh, glumeam puţin. Denisa mă numesc, şi.. şi.. şi mai ce vrei să îţi spun despre mine? Sunt o fire ‘cam’ colerica, iubesc teatrul, iubesc rapul şi… urăsc politica..

De când te-ai apucat de blogging şi de de ce?

** Păi.. să zicem că de 1 an am intrat şi eu pe’aici prin blogosfera.. Am avut un blog pe blogspot.com câteva luni, dar mi-am cumpărat repede o căsuţă a mea.. De ce m-am apucat? Nu pentru că mi-ar plăcea să scriu, sau pentru că vreau să câştig bani din asta.. pur şi simplu vroiam un loc unde să îmi vărs ofurile, un loc al meu, unde să-mi fac de cap, virtual vorbind, logic:))

De ce pinguu?

** Oo.. a venit şi întrebarea minune.. Pinguu.. păi pinguu are origini ascunse care au legătură cu anumite întâmplări din viaţa mea.. să zicem că e doar ‘un nume de scena’: -s: D

Crezi că blogul poate fi folosit ca şi portofoliu în cazul unui interviu de angajare?

** Da, de ce nu. Dar nu tipul de blog personal, aşa cum este şi al meu.

Ce părere ai despre blogmeet-uri? Ai participat la vreun eveniment de acest fel?

** Sincer? N-am participat, şi nu pot spune că mă încântă ideea de participa la vre’unul.. Adică fiecare are o definiţie pentru blogmeet, dar parcă mie’mi sună a ceva… conspiraţie:)).. Da, ciudat, ştiu.. Doar că am văzut pe blogul cuiva un post în care povestea ce au făcut ei acolo, şi despre ce au vorbit, siiii am rămas dezamăgită.. Aşa că.. de aici şi ‘ideea mea gresita’ pot spune, despre ce ar putea să însemne un blogmeet.

Ai spus că locuieşti în Spania în prezent. Ai cunoscut vreun blogger de pe acele meleaguri?

**Da, aici locuiesc.. şi sper să nu plec de’aici prea curând.. decât aşa, în vizită:)). Blogger? Pot spune că da, însă la un nivel mult mai înalt ca al meu.

Nu pot să nu te întreb şi despre blogevent. Cum ţi se pare proiectul?

** Haaa.. clar. Tot vedeam eu reclamă la blogevent.ro, şi, ruşine să-mi fie, nu am intrat să ‘studiez’ ce-i pe acolo până acum câteva zile. Chiar am rămas profund impresionată. Vă felicit pentru munca voastră. Am mai spus, mi se pare extraordinar.

Dacă ai fi o zi admin aici, ce decizii ai lua?

** Păi.. nici nu ştiu ce să zic.. Mai bine nici nu zic.

Cum a fost anul 2011 pentru Pinguu?

** Pentru pinguu ca blog? Sau că… mine?:)) păi pentru pinguu, ca blog a fost anul ‘initierii’.. am cunoscut mulţi oameni minunaţi.. şi sunt mândră de asta:)

Şi ultima întrebare: Ce planuri ai pentru anul ce va să vie?

**Planuri? Bănuiesc că iar te referi la pinguinul meu de blog:)) păi planuri.. sincer.. nu am:) vreau doar să îl ţin ‘alive’/activ cât mai mult timp:)

Denisa, îţi doresc un Crăciun fericit şi un an nou plin de realizări.

** Mulţumesc frumos. La fel îţi doresc şi eu ţie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

13 thoughts on “Interviu cu Denisa a.k.a pinguu.ro: “Iubesc teatrul, iubesc rapul şi… urăsc politica..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *