Modalitati de a accepta defectele corpului nostru

A ne accepta asa cum suntem reprezinta cea mai buna modalitate de a fi fericiti. In cele ce urmeaza va vom da cateva sfaturi excelente pentru a accepta defectele corpului vostru.

Cu toate acestea, in general, exista intotdeauna unele lucruri pe care le consideram defecte, lucruri care nu fac decat sa ne strice fericirea. Acceptarea face parte din stima de sine pe care trebuie sa o aiba fiecare persoana in parte pentru a duce o viata sanatoasa din punct de vedere fizic si psihic.

Incepe prin a te accepta asa cum esti. Pentru a accepta defectele corpului nostru trebuie sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem. Nu vom spune ca este usor de acceptat ceva ce consideram un defect, fizic in special. Cu toate acestea, daca te uiti de mai aproape, cu siguranta iti vei gasi unele calitati. Cu alte cuvinte, trebuie sa iti sporesti stima de sine. Cu totii au ceva special, care ii diferentiaza de ceilalti, din fericire. Totul ar fi extrem de plicitisitor daca am fi la fel, atunci inceteaza sa te mai compari cu ceilalti. Trebuie sa realizezi ca esti o persoana unica in lume. Ceea ce  tu consideri un mare defect poate altcineva il considera drept o mare virtute.

Pentru a-ti accepta defectele nu te lasa ghidat de ceea ce zic ceilalti. Fiecare persoana in parte este diferita, nu doar din punct de vedere fizic ci si mental si spiritual. Nu toata lumea este capabila sa spuna lucrurile intr-un mod frumos, de aceea, uneori ajung sa raneasca. Important este sa te simti in largul tau oricand si oriunde si sa nu iti pese de ceea ce zic altii, de parerea lor despre tine.

Fii constient de corpul tau. Corpul tau iti permite sa faci milioane de lucruri interesante, lucruri pe care poate nici macar nu ti le imaginezi deoarece le consideri normale. Observa-ti corpul si ceea ce iti permite acesta sa faci in viata de zi cu zi. Tot ce se intampla de la trezire si pana la culcare.

Foloseste oglinda ca si unelta, nu ca o obsesie. A te privi in oglinda este un lucru absolut normal. Problema se pune atunci cand nu mai faci acest lucru pentru a te admira, pentru a te simti bine ci pentru a te critica si de a te ataca din ce in ce mai mult, pana la obsesie. Trebuie sa tii cont de faptul ca oglinda nu este altceva decat un obiect deosebit de util care iti permite sa pui in valoare toate lucrurile bune pe care le detii, toate calitatile tale. Nu continua sa cauti defecte care nu exista. Tot ce ai in corpul tau este unic si incomparabil, drept urmare, profita de el.

Inceteaza sa ii mai privesti pe ceilalti. Este cea mai dificila parte insa ceva ce trebuie eliminat definitiv din viata noastra. Privirea corpului unei alte persoane in catare de defecte nu ne face decat sa ne determine sa ne comparam in mod constant cu ceilalti.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *