Ghid de incepatori – Ce sunt implanturile dentare

implanturi dentare

Implanturile dentare sunt de-a dreptul uimitoare. Acestea reprezinta cea mai buna solutie de a inlocui dintii lipsa, avand un aspect extrem de natural si o durabilitate de cateva zeci de ani. Astazi, tot mai multi oameni cauta aceasta forma de tratament, datorita multiplelor beneficii pe care le ofera.

 

Ce sunt de fapt, implanturile dentare?

 

Implanturile dentare au aparut acum cativa zeci de ani si au o popularitate tot mai mare deoarece, de la an la an, devin din ce in ce mai performante.

In primul rand, un sistem de radacina este plasat in locul in care a existat vechea radacina a dintelui ce a fost indepartat. Conectat la osul maxilarului, acest sistem de radacina devine o baza puternica a intregului implant, deoarece sustine dintele sintetic in partea de sus, intr-un mod eficient si foarte sigur.

Sistemele dentare din implanturi trebuie sa fie puternice, acest lucru insemnand faptul ca materialul din care ele se confectioneaza trebuie sa fie solide si rezistente. In general, exista doua tipuri de implanturi dentare: implanturi din titan si implanuri din zirconiu. Titanul este foarte puternic si usor, fiind astfel o solutie buna pentru implanturile dentare.

 

Implanturi dentare pe baza de zirconiu

 

Implanturile dentare pe baza de zirconiu sunt chiar mai puternice. Acest material sintetic realizat de om este foarte rezistent si poate fi ideal pentru radacinile implanturilor dentare, chiar daca are un pret mai ridicat decat titanul. Chiar si cu acest cost ridicat, este mai avantajos sa iti pui dinti zirconiu, deoarece valoarea mare pe care o are justifica banii.

Citeste si:  Secretele din spatele boabelor de cafea

Unii oameni se intreaba daca implanturile dentare nu le ofera un zambet cu aspect artificial. Raspunsul este nu! Implanturile din ziua de azi au o nuanta atat de naturala, incat nici nu pot fi prea bine distinse de dintii adevarati. Realizate la standarde ridicate, implanturile dentare sunt, de departe, cei mai buni substituti pentru dintii lipsa, avand, de asemenea, o durabilitate extrem de mare.

Radacinile implanturilor dentare sunt proiectate astfel incat sa reziste pentru totdeauna. Unii specialisti ofera garantii de circa 25 de ani pentru un implant dentar, dar acesta poate dura toata viata daca se intretine o igiena orala corecta.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Ghid de incepatori – Ce sunt implanturile dentare

  1. Foarte util materialul, mai ales pentru cei care habar nu au despre ce implica si ce presupune un implant dentar. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *