Instagram și fotografiile

Se zice că noua modă în materie de Social Media este Instagram, acea aplicație care face din telefonul sau tableta noastră un album foto complet al nostru și al prietenilor noștrii. Iar noi știm că iubim să vizionăm fotografiile. Recent achiziționat de Facebook, Instgram acaparează din ce în ce mai mulți utilizatori.

Când s-a lansat Instagram avea deja 150 milioane de fotografii uploadate și a avut o creștere constantă. A fost creată pentru comunicarea în imagini utilizate de organizații nonprofit. Ei prin aceșta își puteau arăta implicarea și implicit introducerea privitorului în acțiunile sale. Următorul pas au făcut-o vedetele care își împărtășeau experienţele din spatele culiselor și imagini din turneele acestora.

Primul pas în a deveni utilizator este să îți downloadezi aplicația pe telefonul sau tableta Android ori Apple, apoi să-ți faci cont și să îți cauți prietenii pe celelalte rețele de socializare. Ca și bine cunoscutul Twitter sau Pinterest te conectezi de ei prin butonul Follow și vei începe urmărirea acestora. Prin search poţi căuta oameni celebrii și conturile acestora.

În feed poți vedea actualizarea prietenilor tăi, noile fotografii care au fost postate. Prin popular poți descoperii cele mai vizionate și comentate fotografii din Instagram. În news ți se arată mișcarea urmăriților. Opţiunea profile îți menține deschisă portița de a schimba ce dorești în profilul tău și de asemenea îți poți seta ca poza să fie sau nu vizibilă pentru alții.

Până aici nimic nou comparativ cu Facebook, dar această aplicație ne ajută să corectăm fotografia după capturare iar mai apoi s-o o distribuim pe celelalte rețele de socializare setate în contul nostru. Mai multe informații se pot găsi pe blog.instagram.com iar aplicațiile pot fi downloadate de aici.

Share pictures everywhere!

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Instagram și fotografiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *