Calduroasa Barcelona

Barcelona

Daca planuiesti sa ajungi in Barcelona in viitorul apropiat, suntem aici ca sa te ajutam sa vezi ce si cum. Avem deja experienta si sfaturile pe care trebuie sa le cunoasca tot calatorul care vrea sa mearga in acest oras minunat spaniol. De asemenea, te putem indruma in legatura cu ce acetivitati fascinante poti alege sa faci in si in jurul Barcelonei, asa ca citeste in continuare! Normal ca vrei ca excursia ta in Barcelona sa fie cat mai memorabila si noi vrem sa te ajutam in ceea ce priveste acest lucru.

De vreme ce cu siguranta nu ai cum sa inveti tot ceea ce trebuie sa stii despre acest oras minunat inainte de a ajunge acolo si in timp ce nu poti afla despre tot ceea ce ar trebui sa stii despre calatoria ta acolo, am adunat totusi cateva sfaturi si idei care te vor ajuta sa  devii mult mai informat legat de concediul sau vacanta ta in Spania.

Nu esti sigur in legatura cu ce fel de haine ar trebui sa iei la tine si sa pui in bagaj? Anotimpurile Barcelonei sunt oarecum similare cu cele din statele sudice ale Europei, adica destul de calduroase. Acolo, chiar si in luna decembrie, iarna, vei da de cel putin 12-15 grade de care te poti bucura la soare in timp ce te plimbi pe strazile pline de lume.

  • Primavara-Din luna martie pana in luna sunt in jur de 10-12 grade celsius.
  • Vara- Din iunie pana in luna august sunt lunile de vara adevarate, cu temperaturile din august ajungand undeva pana la 32 de grade celsius.
  • Toamna- Din septembrie pana in noiembrie poate fi foarte placut in exterior cu temperaturi intre  12 ai 20 grade.
  • Iarna- Din luna decembrie pana in luna februarie sunt lunile de iarna, insa nu te astepta la temperaturi reci. Asa cum am precizat si mai sus, temperaturile  medii ajung undeva intre 10 si 15 grade.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *