Richard Branson da in cele patru scrisori cele mai bune sfaturi

Lui Richard Branson ii plac provocarile. Pentru cei care nu stiu cine este Richard Branson – un om de afaceri, investitor si filantrop britanic. Are o avere estimata de peste 4,2 miliarde de dolari. Si pentru ca ii plac provocarile, pentru a celebra implinirea frumoasei varste de 65 de ani, in 2015, antreprenorul vizionar a anuntat ca va incerca sa duca la bun sfarsit 65 de provocari in urmatorii ani in cadrul unei campanii intitulate #ChallengeRichard.

Aceste provocari isi au originea in cele 4 scrisori redactate de Richard Branson destinate lui insusi la varstele de 10, 25, 50 si 65 de ani. Iata rezultatele.

In scrisoarea de la 10 ani, Richard Branson il incuraja pe  tanarul Ricky sa fie mai aventuros si sa nu inceteze niciodata sa viseze. Ii spunea eului sau mai tanar ca va trebui sa faca fata unui numar mare de provocari si sa isi concretizeze absolut toate visele, fie ce o fi. La varsta de 25 de ani se incuraja sa isi dezvolte propria intreprindere, Virgin. Il punea in garda cu diferitele obstacole care ii vor iesi in cale si il sfatuia sa se concentreze asupra obiectivelor, chiar si in cazul unor adversitati. Branson a mai scris in aceasta scrisoare si despre necesitatea de a invata din greseli si de a transforma provocarile in oportunitati.

Citeste si:  Interviu cu bloggeri: Ana Musat de la Questioare: “The secret of success is to know something nobody else knows“

In scrisoarea de la 50 de ani, Richard Branson care a fost supranumit Mr Yes de unii din membrii echipei Virgin (datorita tendintei de a spune Da aproape automat tuturor ideilor bune) se sfatuia sa incerce sa aiba un mai mare impact social si sa ii ajute mai mult pe oameni. In scrisoarea de la 65 de ani Richard Branson isi spune lui insusi ca viata merita sa fie traita. Cel care se descrie drept un aventurier, un filantrop crede cu tarie in faptul ca afacerile pot fi puse si in serviciul Binelui.

Iata cateva din cele mai bune sfaturi din scrisoarea de la 65 de ani :

-da, specia umana are la momentul actual o multime de provocari de trecut insa spiritul intreprinzator este infloritor si participa in mare parte la constructia unei lumi in care toti oamenii si planeta sunt prosperi.

-continua sa te distrezi, sa iti asumi riscuri si sa scoti ce e mai bun din oameni.

– continua sa indeplinesti toate dorintele inimii tale.

-pastreaza-ti mereu bucuria de a trai si pasiunea si amineste-ti mereu ceea ce spunea Steve Jobs – cei care sunt destul de nebuni sa creada ca pot schimba lumea sunt cei care o schimba.

– cel mai important este sa ramai cu picioarele pe pamant, acest lucru ramane cea mai buna modalitate de a invata si de a merge mai departe.

Citeste si:  Cum sa scapi de dependenta de smartphone?

-momentul de a o lasa mai moale nu a venit inca. Te mai asteapta inca multe momente placute in viata de aceea trebuie sa iti intretii corpul si spiritul si sa iti lasi inima sa iubeasca.

 

Frumos, nu-i asa?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *