Cum poti avea parte de cele mai buna imprimante

Cum poti avea parte de cele mai buna imprimante

Imprimanta este un produs indispensabil in viata de zi cu zi. Ne folosim de acest produs la birou si avem nevoie ca acesta sa aiba o calitate superioara ca sa putem printa toate documentele de care avem nevoie in cel mai scurt timp posibil.

   Cum alegi cea mai buna imprimanta

In primul rand ca sa poti alege cea mai buna imprimanta trebuie sa stii mai intai cate tipuri sunt.  Acceseaza acest site pentru a descoperi cate tipuri de imprimante sunt si cum te pot ajuta.

Acorda atentie formatului de tiparire

Cele mai intalnite dimensiuni sunt cele ale colilor de hartie care sunt de regula in format A4, A3 si A5. Cele mai multe imprimante sunt dotate cu tavi de alimentare care pot accepta si hartii de dimensiuni mai mici.

Viteza de tiparire

Viteza de tiparire este masurata cu unitatea PPM adica pagini pe minut. Daca vrei sa scutesti o perioada buna de timp atunci trebuie sa iti iei o imprimanta cu aceasta caracteristica cu toate ca viteza indicata de producator nu este intotdeauna realista.

Color sau alb negru

In momentul in care vrei un produs calitativ trebuie sa optezi pentru imprimante care folosesc cartuse separate pentru imprimarea color sau pentru cea alb-negru. Imprimantele cu laser sunt disponibile in versiune alb-negru iar asta este o optiune care le face sa fie mult mai accesibila.

Capacitatea cartusului

Este un criteriu important si cu cat acesta este mai mare cu atat vei putea printa mai multe pagini.  Cartusele pot avea o dimensiune normala sau una XL.

Volumul de tiparire

Este foarte important sa stii care este volumul de tiparire in cazul in care iti doresti sa printezi un numar mai mare de documente. Pe langa asta daca iti vei cumpara o imprimanta rezistenta atunci acesta nu se va uza in momentul in care va fi suprasolicitata.

Modul de conectare

O imprimanta multifunctionala se conecteaza la computer prin intermediul portului USB. In prezent mai exista conectarea prin Ethernet sau prin Wi-Fi care bineinteles sunt completate de conexiunea prin Bluetooth.

Imprimare pe ambele parti

Este o functie care este oferita doar de unele dintre imprimante iar imprimarea pe ambele parti trebuie sa se realizeze in mod automat. Acest lucru va avantaja foarte mult modul in care vei lucra cu imprimanta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *