Irinel, Irinel…noi îl vrem pe Irinel

De azi de dimineaţă observ zarvă şi gălăgie mare în jur .Am ieşit pe scară şi vecinii aleargă de colo colo, şuşotesc pe la uşi şi zâmbesc fericiţi.

Unii dintre ei au ieşit în faţă blocului şi fac măsurători la stradă, notează gropile, copacii .. zâmbesc în barbă .. vor avea un nou primar care va avea grijă de toate. Alţii şi-au scos lenjeriile albe de pat din dotare său chiar le-au adus pe cele din dotarea celor mai în vârsta – care le păstrează pentru alte vremuri – şi pun pe ele înscrieri cu mesaje de susţinere pentru noul primar ..

Nu înţeleg de ce mă simt de parcă aş fi în alt oraş .. până şi vrăbiile au ieşit din cuiburi şi ciripesc fericite că vor găsi un petic de iarbă să se joace. Câinii aleargă cu covrigi în coadă .. ei hai!, am trăit să o văd şi pe asta .. nici chiar aşa .. dar conform ziarelor de azi, a Facebook-ului şi altor câteva surse, am trăit să văd cum domnul Irinel Columbeanu îşi anunţă candidatura la primăria capitalei într-o filmare pe calculator, in stilul cocalarilor care au ceva de zis şi se gândesc ei că dacă se filmează şi se pun pe you tube YouTube cu siguranţă vor fi admiraţi.

Citeste si:  Cum sa slabesti cat mai repede posibil, fara a te infometa

Seriozitatea cu care domnul Columbeanu vorbeşte este absolut terifiantă şi cred că i-a luat mult până a gândit această mişcare care poate fi una de imagine, pentru că doar ce începuse să apună ştirea cu războiul dintre el şi fosta soţie – idolu al panaramelor pardon, puştoaicelor – sau care poate fi una serioasă şi chiar se vede primar.

Văzând atenţia de care tumultosul trecut al mândrei foste doamne Columbeanu beneficiază, Iri s-a gândit să mai arunce şi el o bombă, pentru că nu prea era băgat în seamă de mass-media. Este mai mult decât clar că metoda de a posta un filmuleţ în care spui vrute şi nevrute te aduce în atenţia tuturor canalelor şi încă la ore de audienţă maximă în timpul ştirilor, aşa că Iri s-a orientat bine. Aştept un featuring cu Perversu’ de pe Târgu Ocna, ca să mă convingă să-l votez.

Iri, ai de grijă că Monica, nu te lăsa mai prejos, şi aruncă o nouă bombă prin care spune-ne că vei aduce în România ceaiul noului iubit chinez Mr.Pink. Na, că iar ţi-ai luat-o .. !

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

17 thoughts on “Irinel, Irinel…noi îl vrem pe Irinel

  1. gluma, negluma.. mie deja imi e frica ..Iri primar.. Dan Diaconescu presedinte .. ok, urmeaza un articol cum sa obtii vize pentru alte tari si conditii de emigrare..

  2. iti dai seama ca astea-s primele masuri .. si as adauga si legalizarea bordelurilor, construirea cu columbianita a multor jacuzzi in toate gradinitele pt ca sa se invete copii cu ele inca de mici ;)

  3. Gabriel, eu nu as spune never… vazand oamenii care spuneau ca sarbatoarea Craciunului inseamna carne , cozonac , mancare .. si se canta ”tom , tom sa-naltam” deja incep sa am anumite dubii ca Irinel nu ar avea noroc :))

  4. Interesant ce au scris baietii de la Kamikaze pe pagina lor de Facebook
    Irinel Columbeanu va candida la Primăria Capitalei! Spicuim din programul său electoral: 1) toate clanţele de la uşi vor fi date mai jos, 2) bordurile lui Videanu vor fi coborîte cu 15 cm, 3) scăunel pentru fiecare bancă din parcuri…

  5. Dacă și ăsta ajunge primar, eu o să merg la Vatican, să mă fac curator la Arhivele Secrete…

  6. Oricum eu nu pot vota in Bucuresti.. deci am scapat :)) eu fac mustati la candidatii din Popesti-Leordeni :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *