La mulţi ani LaptopNews.ro !

Ieri LaptopNews.ro a împlinit doi ani de existenţă. Doi ani care  au fost destul de intens trăiţi de cei care fac parte din această echipă care a arătat că voinţa şi pasiunea te pot duce acolo unde îţi doreşti.

Cei de la LaptopNews au dat dovadă de seriozitate şi profesionalism şi au reuşit mereu să ofere informaţii utile tuturor celor care le-au călcat pragul şi nu au fost puţini dacă stăm să ne uităm la cifrele frumoase  realizate:

Din 5 ianuarie 2010 şi până în prezent, pe laptopnews.ro au fost scrise peste 2400 de articole, dar în 2011 am postat cu 12% mai puţin comparativ cu 2010. În schimb am înregistrat o creştere considerabilă în trafic. Peste 300 000 unici (aproximativ 4% din populaţia României activă pe online) au vizitat site-ul laptopnews.ro, care au generat peste 900 000 de afişări – aproape dublu faţă de anul precedent.’

Au fost aproape de cititorii lor oferind nu numai informaţie ci şi concursuri cu premii, unele încă în desfăşurare despre care v-am anuţat şi noi aici.

Laptop News a scris un articol despre ce au însemnat aceşti doi ani pe care îl puteţi găsi integral AICI, care merită să fie citit.

Noi le urăm un: “La mai mulţi ani ” şi sperăm să o ţină tot aşa şi chiar mai bine pentru că ei sunt dovadă că se poate şi în România, nu este uşor, dacă îţi doreşti cu adevărat şi munceşti se poate! Felicitări LaptopNews.ro !

Citeste si:  Noile bauturi de la Starbucks ne aduc vara mai aproape

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *