Magazin online…my way!

SuperBlog 2012 m-a provocat să găsesc metode neconvenționale de a folosi un magazin online.

In visele mele cele mai frumoase, magazinele online se pot folosi pentru promovarea serviciilor. Nu stiu daca chiar face asta cineva, dar nu am gasit nici un indiciu in prezentarile platformelor de genul.

Nu de alta, dar în ziua de azi, un traducător,fie aparține unei echipe, fie lucrează pe cont propriu. Și nu toți ne naștem cu PC-ul în brațe, să știm să ne punem la punct afacerea, online. Trebuie să știi cu ce se mănâncă online-ul, dar asta este partea ușoară. Trebuie să știi să faci față tehnic. Un site care să promoveze o afacere nu este o jucărie, oricât de simplu ar părea. Sunt multe de făcut, și mai multe de învățat. Ori asta, ori plătești pe cineva să îți facă treaba, punându-ți toată încrederea în cineva care nu înțelege pe deplin ceea ce faci tu. Tocmai de asta mă gândesc eu că o formă de magazin online destinată serviciilor ar fi foarte utilă. Ceva care să îți arate drumul, pentru ca tu să îl urmezi, și să alegi cum pășești.

Un magazin online ar ajuta la promovarea unor servicii legate de limbi straine: cursuri, traduceri, interpretari. Bineînțeles, ar fi nevoie de o echipă, formată din specialiști în diversele limbi în care se vor oferi serviciile respective. Fiecare dintre aceștia va alege pe care serviciu se va specializa, sau pe care pereche de servicii, de ce nu?

Citeste si:  Statut de femeie in comunitatea mulsulmanilor

Acestea ar fi primele 3 categorii: Cursuri limbi stăine, Traduceri, Interpretare. Bineînțeles, fiecare categorie va avea subcategoria cu limbile în care se oferă serviciile. La cursuri vor veni alte subcategorii, cu nivelul la care se va studia.

La traduceri si servicii nu mai este la fel de simplu. Acolo trebuie să fie iarăși subcategorii, dar de astă dată cu perechi de limbi (engleză- română, română engleză, etc). Și lista cu detalii continuă.

Ideea principală este că o platformă care să creeze un magazin online, precum SpringShop, poate ajuta și pe cei care oferă servicii. Printr-un alt serviciu, poți să nu ajungi să depinzi de alții. Înțelegeți ce spun?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Magazin online…my way!

  1. Buna, Luciana! Cred ca magazinul online cu limbi straine ar trebui sa aiba ceva carti si sa fie impartit pe mai multe sectiuni: copii, adulti sau incepatori, avansati. Sau ar putea fi o platforma de elearning, ce zici? Cursuri de limbi straine la distanta :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *