Cum sa previi durerea de spate la serviciu

Exista foarte multe persoane care lucreaza la birou, in fata unui calculator. De fapt, intre zecile de mailuri, telefoane si situatii grele de gestionat, prea putine persoane au o postura corecta in fata calculatorului. O pozitie incorecta pe scaune de birou afecteaza foarte mult coloana si cauzeaza dureri de spate foarte suparatoare. Din acest motiv este foarte important sa aveti scaune de birou de cea mai inalta calitate.

Stai intr-un unghi de 135 de grade: aceasta pozitie reduce tensiunea la care sunt supuse discurile vertebrale, asa ca incearca din cand in cand sa iti amintesti sa te lasi usor pe spate. Daca nu poti sa stai asa cand lucrezi la calculator, fa-o macar atunci cand vorbesti la telefon sau ai o conversatie de 5 minute cu colegul de birou.

Un scaun potrivit te va ajuta foarte mult. Nici macar nu iti dai seama cat de important este un scaun pentru combaterea durerilor de spate. Puteti apela la importatorscaune.ro pentru ca aici veti gasi orice tipuri de scaune, incepand de la scaun de birou, la scaun directorial. Totusi o diferenta foarte mare nu exista intre aceste scaune de birou. Un scaun directorial este mai performant decat un scaun de birou pentru ca acesta ofera mai mult confort si stabilitate. Un scaun potrivit este un scaun care sa sustina curbura spatelui. Multi nu isi dau seama ca tocmai scaunul in sine poate sa fie sursa durerii, in cazul in care nu are forma potrivita corpului tau. Partea inferioara a spatelui trebuie sprijinita, iar capul este necesar sa stea drept atunci cand privesti monitorul.

De asemenea, este foarte important sa nu va incrucisati picioarele. In momentul in care aveti impresia ca veti sta mai bine daca veti incrucisa picioarele, trebuie sa stiti ca aceasta pozitie nu este deloc prielnica pentru coloana. Aceasta pozitie creste presiunea la nivelul picioarelor si te determina sa stai cu coloana stramba, ceea ce poate duce la dureri de spate.

Mai mult, nu trebuie sa stati toata ziua jos pentru ca va veti confrunta cu durerile de spate. Din cand in cand este indicat sa va ridicati cate 5 minute si sa mergeti putin prin birou.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *