Comunicam, dar vorbim?

Ne-am obişnuit majoritatea dintre noi să comunicăm prin internet, fie pe telefon, fie pe calculator şi nu pentru că economism la factura lunară ci pur şi simplu pentru că este mai comod.
În câteva secunde ai spus ce aveai de zis şi ai rezolvat situaţia.
Îţi faci timp doar pentru persoanele importante şi accepţi să te vezi cu prietenii apropiaţi în puţinul timp liber, dar pe restul le amâni.
În cel mai bun caz dai telefon, măcar să-i auzi.
Ce s-a întâmplat cu noi? Chiar credem că dacă avem atâtea mijloace prin care ne putem exprima, socializarea şi necesitatea de a sta faţă în faţă cu cineva nu mai este importantă?
De ce ne certăm pe mess, de ce postăm tot felul de tâmpenii pe Facebook?
Ca să atragem atenţia că avem nevoie de ceilalţi şi suntem disperaţi să vorbim unii cu alţii, dar munca şi lucrurile urgente care ne solicită atenţia ne mănâncă prea mult timp.
Ce îşi spun eu aici tu o să înţelegi diferit, pentru că nu vezi dacă îmi duc mâna prin păr, sau mă uit la cel de la masa alăturată, sau dau din picior de nerăbdare, sau zâmbesc uşor să te induc în eroare şi tu te laşi păcălit intenţionat :)
Oameni buni, vorbiţi, nu comunicaţi!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Comunicam, dar vorbim?

  1. mda…de asemenea internetu` ne pacaleste prin faptu ca punem un simbol,persoana din spatele ecranului crede ca suntem in culmea fericiri si noi poate plangem de rupem pamantul:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *