O sora este mai mult decat o prietena, este bucatica din inima noastra

O sora este intotdeauna alaturi de noi atunci cand avem nevoie, este cea mai buna prietena a noastra careia ii putem povesti absolut orice, in orice moment.

O sora este mai mult decat o prietena deoarece legatura pe care o stabilim cu ea merge mai departe de familiaritate. Este o camarada de razboi, un stalp de sustinere, o persoana pe care putem conta intotdeauna la nevoie. Chiar daca pot exista unele diferente si chiar daca anii adolescentei au fost presarati cu certuri si competitii, intr-un final ne dam seama de importanta relatiei dintre noi si ca este important sa avem grija de aceasta relatie, sa o protejam.

Se spune adesea ca adevarata familie este cea pe care o alegem noi, fara sa tinem seama de codul genetic. Cu toate acestea, adesea, legatura stabilita cu o sora depaseste orice tip de relatie.

Este o conexiune emotionala, biologica, intima si unica totodata.

Aceeasi educatie dar caractere diferite.  Uneori este incredibil sa vezi cum, chiar daca au primit aceeasi educatie, chiar daca au trecut prin aceleasi lucruri, doua surori pot fi complet diferite. Exista surorile rebele, cele care ne-au invatat se ne aparam atat pe noi insine cat si spatiul nostru intim, ne-au invatat sa ne aparam drepturile si cauza si sa stim sa alegem mereu ce este mai bun pentru noi. Exista surorile calme si echilibrate, asemenea mamelor care ne-au oferit intotdeauna reconfort si sprijin la nevoie. Fratii si surorile nu trebuie sa aiba neaparat aceeasi personalitate, chiar si doua surori gemene pot fi complet diferite. La fel cum copiii nu sunt neaparat copiile fidele ale parintilor sai, exista interese si reactii diferite in legatura cu acelasi lucruri in ceea ce priveste doua surori.

Citeste si:  Offline VS Online

Cand cuvintele nu sunt necesare. Nu este nevoie sa ii spunem unei surori ca ne doare ceva, ca nu ne simtim bine sau ca suntem suparati. Legatura de emotie, de sange este mult prea puternica, nu este nevoie de cuvinte pentru ca aceasta sa isi dea seama ca ceva nu este in regula cu noi.

Chiar daca avem prieteni, un partener de viata pe care putem conta, parintii aproape, o sora imparte cu noi durerea si tristetea, este cu totul si cu totul diferita.

Nu conteaza distanta si diferentele. Nu conteaza ca intre voi doua sta un ocean sau ca viata, dintr-un motiv sau altul v-a separat pentru a-ti urma partenerul de viata spre exemplu. Preocuparea pentru aceasta sora va fi mereu prezenta deoarece este ceva natural si aproape instinctiv. Apeluri telefonice, mesaje…exista mereu o modalitate de comunicare cu sora noastra daca este departe, cu bucatica din inima noastra.

Daca, in acest moment, te-ai indepartat de sora ta din cauza unor neintelegeri poate este momentul potrivit sa va impacati, sa lasati deoparte orgoliul pentru ca nu stim niciodata ce ne aduce ziua de maine, viata este imprevizibila. Sustinerea dintre frati si surori este un cadou incredibil…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *