Ochelarii ne îmbracă!

Acum câțiva ani am avut parte de un ”bum”. Acesta era reprezentat de vânzările la lentilele de contact. Majoritatea tinerilor doreau să scape de ochelari și să aibă vederea perfectă iar astfel, visul lor se putea îndeplini. Dar cum nici o modă nu moare, ci revine, ochelarii sunt din nou în vogă.

Magazinele au constatat o creștere la vânzarea ochelarilor, lentilele de contact rămânând în urmă. Ochelarii ne pot crea un outfit, fie el mai tineresc, mai office sau care să reprezinte personalitatea noastră. Persoanele care nu au nevoie de ochelari pentru a vedea ci o fac pentru a se accesoriza fac parte din categoria norocoşilor.

Această tendință cred că s-a creat și din necesitatea protecției ochilor. Trăim în lumea în care calculatorul ne ocupă o parte majoră din timp și astfel ochii noștri necesită o protecție mai mare. Unii își fac controlul anual și poartă ochelari în timpul expunerii la monitoare tocmai pentru a preveni oboseala acestora.

Unele vedete își poartă azi ochelarii cu mândrie, recunoscând faptul că este un accesoriu remarcabil. Cu o ramă ce conturează forma feței, cu un machiaj adaptat purtării lor și un zâmbet larg ochelarii ne îmbracă!

Iată niște exemple ale unor combinații perfecte.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Ochelarii ne îmbracă!

  1. Eu port ochelari din frageda pruncie :) M-am obisnuit cu ei si ii vad mai mult ca pe o necesitate decat ca pe ceva ce imi intregeste tinuta. Daaaar, mi s-a spus ca imi dau un aer business cand ii port. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *