Povestea inelarului

Povestea inelarului este una pe care am citit-o demuuuult demult, când m-am apucat de blogărit! 3 ani aproape! O viață de omuleț! Pentru că, vedeți voi, dragii mei, un lucru pe care nu îl știți despre mine este că ador poveștile. Undeva, în sufletul meu, am să rămân mereu copil, și am să le citesc cu nesaț. Și, dacă vă place aceasta, am să vă mai spun și vouă din ele!

Povestea mea, găsită pe un blog, spune de ce inelarul este…ei bine inelar! Îmi cer scuze pentru stângăcia pozelor, le-am făcum singurică, numai eu știu cum, să spun povestea ca la carte, nu?

Povestea începe cu degetele unite astfel. Frumușel, vârf la vârf, ușor îndoite.
Degetele mari reprezintă părinții. Oricât de mult v-ar iubi, oricât ar încerca să vă protejeze, aceștia trebuie, la un moment dat, să se detașeze de voi.
Așa că degetele se vor depărta fără probleme
Arătătorul reprezintă frații! Fie că sunt mai mari și protectori, sau mai mici, și băgăcioși, aceștia se vor desprinde la un moment dat, o vor lua pe drumul lor, fiecare cu familia.
Degetele o confirmă!
Degetele mijlocii reprezintă propria persoană. Trebuie, după cum ne învață și degețelele, să ne detașăm uneori de propria persoană.
Degetele mici reprezintă copiii. Când îi vom avea. Nu vor fi veșnic lângă noi
. Deși parte din familia care este mână, la un moment dat, vor trebui să plece de lângă noi.
Inelarele dragii mei…ei bine, am lăsat ce era mai frumos la urmă. Inelarele se despart cel mai puțin. Unii nu pot să le desprindă deloc!
Asta pentru că inelarul reprezintă perechea. Jumătatea. Persoana iubită. Rolul, menirea celui pe care îl iubim cu adevărat, este să ne fie alături toată viața. Să ne înțeleagă, să ne protejeze, să ne susțină

Povestea este chinezească la origini. Mi-a plăcut foarte mult, pentru că ne învață cu câtă grijă trebuie să ne alegem jumătatea. Dacă vă place, lăsați-mi părerile, iar următoarea va fi povestea degetului mijlociu!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Povestea inelarului

  1. Foarte faină povestea! Şi eu am rămas tot o copilă ce nu se poate sătura de poveşti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *