Produse moderne folosite astăzi pentru îngrijirea unghiilor!

Produse moderne folosite astăzi pentru îngrijirea unghiilor

În domeniul îngrijirii unghiilor, în prezent, ne confruntăm cu existența pe piață a multor categorii de produse foarte moderne care au rezultate excepționale, trebuie să recunoaștem: primer, top coat, base coat, kit unghii, gel construcție, polygel, pudră acrilică, ulei cuticule, etc.

Top coat și manichiurile perfecte

Specialiștii susțin faptul că pentru a avea o manichiură foarte reușită avem nevoie de un top coat de foarte bună calitate întotdeauna. Acesta, de cele mai multe ori, reușește să mențină în condiții foarte bune manichiura și să îi ofere un finisaj frumos, protecție și multă strălucire atât ojei semipermanente precum și gelului UV.

Ce este top coat-ul?

Pentru persoanele care nu folosit încă produsele moderne pentru îngrijirea unghiilor, top coat-ul reprezintă ultimul strat care se aplică după finalizarea manichiurii. Este vorba despre un lac transparent și foarte strălucitor, de fapt, care se aplică după lacul colorat. Rolul său este de a oferi strălucire și rezistență sporită manichiurii.

Când se aplică top coat-ul?

Top coat-ul se aplică după ce se aplică base coat-ul, oja semipermanentă (în unul sau două straturi, după preferințe) sau gelul color UV. Întotdeauna trebuie aplicat într-un strat nici prea subțire și nici prea gros. Dacă stratul va fi prea subțire, pot rămâne urmele pensulei cu care a fost aplicat. Dacă stratul de top coat va fi gros, atunci există riscul de a apare mici bule de aer care vor fi foarte inestetice.

Citeste si:  Cum alegi un inel pentru persoana iubita?

Poate fi folosit în fiecare zi. În mod cert va oferi foarte multă strălucire manichiurii dumneavoastră! Aplicarea lui trebuie începută de pe marginea unghiei, urmând curbura vârfului și abia apoi restul acesteia, precizează specialiștii din acest domeniu.

FSM România

FSM România este un important distribuitor de produse moderne și de foarte bună calitate pentru îngrijirea mâinilor. Dacă sunteți interesați de astfel de produse profesionale și semiprofesionale, puteți accesa site-ul de prezentare al magazinului online Fsm-romania.ro. Gama de produse este foarte variată. Periodic există campanii importante de reduceri importante, pentru comenzi mai mari de 250 de lei costul transportului este complet GRATUIT.

Produsele comercializate de această companie se adresează persoanelor care își îngrijesc acasă unghiile sau saloanelor de înfrumusețare, de manichiură sau pedichiură. Vă recomandăm gama de soluții primer, top coat, base, gel color și gel construcție. Sunt produse de actualitate, foarte estetice și practic, pentru toate gusturile. Culorile sunt interesante, decorurile care pot fi aplicate, de asemenea. Cu ajutorul unei foarte bune manichiuriste, unghiile dumneavoastră pot arăta mult mai bine.

Vă mai recomandăm cu această ocazie și aparatura specială pentru manichiură, lămpi moderne UV și de tip LED, sterilizatoare pentru ustensile, pile electrice și freze. Informațiile despre produse le găsiți postate pe site. Dacă doriți informații suplimentare, puteți contacta unul din reprezentanții companiei care vă poate oferi detalii suplimentare utile, cu ușurință.

Citeste si:  Acum este momentul sa fii indraznet!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *