Râd de-o viață!

Caz destul de interesant în China: Xu Pinghui, o fetiță de doi ani, ”suferă” de un soi de boală hazlie. De la vârsta de opt luni, micuța râde întruna. Că e veselă, că e tristă, ea face ce știe mai bine: râde. Noroc cu somnul, că atunci pare să se oprească :)

Deocamdată nu s-a gândit nimeni să descopere un tratament împotriva râsului (de ce ar face asta?), așa că micuța nu poate fi oprită. Un neurolog a susținut că se va implica personal în acest caz, pentru a studia exact ce ce întâmplă.

Știți ce se spune: că râsul este molipsitor. Tare mă tem că după aceste cercetări, vor fi două persoane care nu se pot opri din râs. Nu știu de ce, dar mie personal nu mi se pare nimic în neregulă în acest caz :) Avem o fetiță extraordinar de veselă, pe care doctorii vor să o ”trateze”. Le urăm baftă, totuși în demersurile lor și sperăm că vor reuși să păstreze zâmbetul pe chipul micuței veselii! :)

Sursa:Cluj Citynews

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *