Semne care iti arata ca esti femeia perfecta

Se spune ca perfectiunea exista in fiecare femeie, noi trebuie doar sa o gasim. Perfectiunea nu trebuie sa fie privita cum este o femeie privita in photoshop. Nu vorbim despre acest gen de femeie ci vorbim despre femeia obisnuita care se trezeste in fiecare dimineata cu parul ciufulit si care nu sta 4 ore in oglinda sa se machieze.

Si perfectiunea chiar poate exista in orice femeie, si nu ne referim la reclame sau la reviste importante. Aici vorbim de viata de zi cu zi.

O femeie perfecta este o femeie care este ea insasi in fata barbatilor. Aici vorbim de acel tip de femeie care nu este prefacuta caruia nu ii este rusine sa isi arate adevarata fata chiar si in fata barbatilor.

De asemenea daca cheltuiesti mai mult pe mancare decat pe haine clar este un semn bun. Majoritatea femeilor sunt obsedate de haine si ajunga sa cheltuie foarte mult pe haine uneori uitand si de alte necesitati.

Si naturaletea este o perfectiune aparte. Nu ai nevoie de silicoane, botox sau alte operatii estetice pentru a dovedi ca esti frumoasa. Multi barbati apreciaza femeile naturale. Faptul ca ai incredere in tine chiar daca nu esti un model si iti recunosti atat defectele cat si calitatile este un semn destul de bun ca te apropii de femeia perfecta.

Cu siguranta esti femeia perfecta daca in tine se regasesc cele 8 tipuri de idealuri feminine: Miss personalitate, miss sexualitate, miss siguranta, miss dragalasenie, miss eleganta, miss independenta, miss indecisa si miss loialitate. De asemenea daca preferi sa te infrumusetezi acasa si sa nu arunci banii pe saloane scumpe atunci clar esti femeia perfecta.

Daca ai momentele tale de nebunie si nimeni nu te critica pentru acest lucru, atunci este super. Daca ai obiceiul as exteriorizari emotiile si tairile fara sa iti pese de ce spun cei din jurul tau, atunci esti femeia perfecta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *