Un chilipir merge oricând

Am două pasiuni destul de interesante: tehnologia, în special telefoanele mobile, și chilipirurile. Mulți ar putea spune, răutăcios chiar, că sunt zgârcit, dar eu prefer să spun că sunt un contabil bun pentru banii mei. Și această caracteristică m-a făcut să încerc mai toate site-urile de licitații, pentru că acolo sunt prețurile cele mai bune la diverse produse, în special la electronice. În aceste perindări am dat și de tocmeli.ro, un site destul de nou pe piață, dar care are deja utilizatorii săi activi.

Eu m-am uitat pentru ce mă interesa pe mine, dar am ajuns, pentru că mi-a cerut cineva, și în altă secțiune. La rubrica de anunturi auto am descoperit și o mașină pe care o credeam pierdută: Dacia 1300. Vânzătorul trebuie că este foarte optimisit dacă speră s-o dea. Dar asta poate fi doar prejudecata mea.

Și pentru cine se crede sau chiar este un mare comerciant, pe site poate fi creat și un magazin online. Acolo pot fi adunate toate anunțurile, astfel că îți eficientizezi activitatea.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *